Grote stickers, kleine stickers, per stuk of per vel   bestel direct button

Ook voor reclame stickers en op maat gemaakte etiketten is UniekeStickers.nl uw stickerspecialist. Naast onze speciale interieur stickers heeft UniekeStickers.nl ook voor vele andere toepassingen de juiste sticker.

Grote Stickers

Bent u op zoek naar een opvallende en betaalbare manier van reclame maken? Heeft u dan al weleens aan grote stickers gedacht? Wij produceren uw grote stickers tot 70 cm breed en de lengte is onbeperkt. Hierdoor zijn de stickers eenvoudig aan te brengen. Met een grote sticker valt uw boodschap of reclame-uiting dus zeker op! Niet alleen elk formaat, maar ook elke vorm is mogelijk. Bij UniekeStickers.nl kunnen wij ook uw sticker contour snijden in nagenoeg iedere vorm.

ronde stickers bestellen

Kleine Stickers

Kleine stickers kunt u voor eindeloos veel mogelijkheden gebruiken. Dit komt doordat de stickers zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden en in iedere maat en vorm verkrijgbaar zijn. Daarnaast kunnen we de kleine stickers op vellen of los gesneden leveren. Zo bent u vrij in uw keuze en zijn kleine stickers vrijwel altijd geschikt voor de door u gewenste toepassing. De kleine sticker is dus een eenvoudige én relatief goedkope manier om reclame te maken.

Full color stickers uitgesneden in iedere vorm

Of u een grote sticker wenst, of juist een aantal kleine stickers, de stickers worden allen op zeer hoge resolutie in full color gedrukt en indien gewenst ook contour gesneden. Met zeer hoge precisie kunnen wij uw stickers in nagenoeg iedere vorm uitsnijden.

stickers op kleur

Sticker materialen en toepassingen

Voor nagenoeg iedere toepassing heeft UniekeStickers.nl het juiste stickermateriaal voor u. Zo produceren wij transparante stickers, reflecterende stickers, promotionele stickers met een niet-permanente lijmlaag of juist stickers met een extra sterke lijmlaag. Op uw vraag hebben wij het antwoord! Daarbij drukken wij met milieuvriendelijke Solvent inkten voor een duurzame kwaliteit en een zeer lange kleurvastheid. Onze stickers kunnen daarom moeiteloos vele jaren buiten worden gebruikt zonder te verkleuren.

Wenst u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen over stickers dan kunt u onderstaand contact formulier gebruiken. Wij zullen deze zsm beantwoorden.

Klantbeoordeling