Sjablonen - ook interessant voor uw bedrijf 

Bent u als zakelijk gebruiker op zoek naar sjablonen voor het aanbrengen van patronen, logo’s, teksten of andere bijzondere bedrijfsuitingen? Bij Unieke Stickers kunt u deze sjablonen laten produceren in elke mogelijke vorm. Sjablonen zijn een ideale manier om een boodschap aan te brengen op een moeilijke ondergrond zoals beton, steen, asfalt en andere lastige oppervlakken. Met een geheel op maat geproduceerd sjabloon en verf kunt u op de moeilijkst te bewerken plekken een prachtig of praktisch ontwerp creëren, geheel naar uw eigen wens. Verf is vaak slijtvaster dan stickerfolie en bovendien heeft u met verf de mogelijkheid te kiezen voor dezelfde RAL of verf kleur die al eerder is gebruikt in bijvoorbeeld een interieur.

De voordelen van sjablonen

Een sjabloon gebruiken met verf is niet alleen handig als praktisch gebruiksmiddel voor buiten, het resultaat kan ook een enorme verbetering bewerkstelligen in een interieur. Sjablonen gebruikt u min of meer als een omgekeerde sticker. De elementen worden uit de folie gesneden en krijgen een licht klevend papieren laagje: de applicatietape. Daarmee kunt u het sjabloon in één keer op de ondergrond bevestigen, waarna u voorzichtig het papieren laagje eraf trekt. Daarna kunt u schilderen of verf spuiten en zodra de verf gedroogd is trekt u het sjabloon eenvoudig van de muur. Nagenoeg ieder idee is mogelijk zonder “bruggetjes”.

Sjablonen voor het interieur

Sjablonen kunnen natuurlijk voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden en één van de mogelijkheden is ze toe te passen voor het verfraaien van een interieur. Bent u een binnenhuis architect, interieur designer of interieur stylist en wilt u een woonhuis, bedrijfspand of winkelpand op een bijzondere manier inrichten, dan zijn onze sjablonen een perfecte oplossing voor een bijzonder karakter van een vloer of wand. Of u nu kiest voor een logo, een tekst, een sign, een bijzonder patroon of een mooie afbeelding, wij vervaardigen graag een sjabloon op maat, precies zoals u dat wenst.

Sjablonen voor exterieur gebruik

Sjablonen worden niet alleen gebruikt om een vloer of muur fraaier te maken met een bijzonder patroon of een mooie zich herhalende afbeelding. Wij ontwerpen en produceren ook regelmatig sjablonen met bedrijfslogo, een mededeling of een teken voor toeschouwers. Of u nu een sjabloon gebruikt om een steigerplank te voorzien van een teken, een onderdeel wilt markeren met een bepaald merk, een sjabloon wilt gebruiken voor aanwijzingen op uw parkeerplaats of een logo wilt laten aanbrengen op de wand van een bedrijfspand, wij kunnen u op vele mogelijke manieren van dienst zijn met een sjabloon dat perfect aansluit op uw behoeften.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze diverse soorten sjablonen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden.

Klantbeoordeling