Raamfolie tegen zonnestraling en inbraak

Heeft u een bedrijfspand met veel ramen en ligt dat grotendeels direct op de zon? Dan is zonwerende raamfolie een geweldige oplossing tegen te veel licht, schadelijke UV straling en stralingswarmte. Veel ramen in uw pand maken uw pand echter ook inbraakgevoelig. Het laten aanbrengen van een anti inbraak raamfolie is dan een perfecte oplossing tegen inbrekers die het op uw pand hebben voorzien. Met deze raamfolie krijgen uw ramen de eigenschappen van gelaagd glas zonder uw zicht op welke manier dan ook te belemmeren. Die onzichtbare laag biedt direct bescherming tegen negatieve invloeden van buitenaf.

Zonwerende raamfolie

Een pand dat dagelijks in de zon staat heeft niet alleen te maken met veel fel licht, ook de temperaturen in een ruimte kunnen daardoor flink oplopen en dat betekent onnodig gebruik van airconditioning. Met zonwerende raamfolie in uw bedrijfsruimte of winkelpand bent u daar direct vanaf en dat zorgt direct voor een beter werkklimaat. Zonwerende raamfolie weert licht en straling zonder uw zicht te belemmeren. Door een folie te gebruiken wordt de straling van de zon gereflecteerd en dat betekent minder schittering van zonlicht en een rustiger gevoel voor uw ogen. Zonwerende raamfolie behoeft weinig onderhoud en heeft een lange levensduur. Wij monteren het graag op uw ramen.

zonwerende raamfolie verschil

Anti inbraak raamfolie

Als uw bedrijf gevoelig is voor inbraak door de ligging van het pand of door het soort producten dat u verkoopt is het zaak uw pand goed te beschermen. Zeker als het pand beschikt over veel ramen is het verstandig extra voorzorgsmaatregelen te nemen. Dat kan door het gebruik van anti inbraak folie. Deze manier van bescherming zorgt er voor dat uw ramen de eigenschappen krijgen van gelaagd glas. Daardoor kan bij een poging tot inbraak en zelfs bij explosies het raam niet breken maar blijft het glas bij elkaar en zo wordt het een stuk lastiger het volledige raam kapot te krijgen. Als bijkomend voordeel zijn uw ramen met anti inbraak raamfolie ook veiliger: er is geen sprake meer van rondvliegend glas bij accidenten.

Raamfolie, op maat gemaakt

Wilt u uw bedrijfspand of winkelpand beschermen tegen de zon, inbraken of andere negatieve invloeden? Dan is het gebruik van raamfolie ideaal. Bij Unieke Stickers weten wij exact hoe wij uw raamfolie op de beste manier kunnen produceren én onzichtbaar kunnen aanbrengen. Wij hebben jarenlange ervaring en met onze vakkennis zorgen we voor een uitstekende bescherming voor uw bedrijf. Wilt u een advies op maat? Wij komen graag bij u langs voor een passende oplossing. We werken snel en flexibel en onze diensten zijn zeer betaalbaar.

raamfolie op maat met logo

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze diverse vormen van zonwerende of anti-inbraak raamfolie? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden.

Klantbeoordeling