Decoratieve raamfolie

Decoratieve raamfolie , of ook wel glasfolie genoemd, wordt vaak gebruikt om een logo, afbeelding of bedrijfsnaam weer te geven op een raam of glazen wand. Daardoor ontstaat een strakke en professionele uitstraling. Winkels en bedrijven kiezen vaak voor deze manier van raamdecoratie omdat er zo veel mogelijkheden zijn. Decoratieve raamfolie kan ontworpen worden met het contour uitsnijden van elementen, maar ook bijzondere ontwerpen met fotobeelden en doorzichtige prints geven een prachtig en verrassend effect. Er zijn twee verschillende soorten decoratieve raamfolie. Beide worden veelvuldig door ons toegepast in de meest uiteenlopende omstandigheden.

zandstraalfolie op voordeur of raam
Zandstraalfolie wordt met name gebruikt vanwege het mooie contrast van de uitgesneden elementen op het raam.

  • Zandstraalfolie is bijzonder geschikt als decoratieve raamfolie en is erg veelzijdig. Het kan niet alleen gebruikt worden voor het bewerkstelligen van privacy, maar ook op winkelruiten of de ramen van kantoorgebouwen wordt zandstraalfolie veelvuldig toegepast.
  • Melkglasfolie is uitermate geschikt voor het blinderen van ramen of voor een bijzondere decoratie met bedrukking. Ook deze manier van raamdecoratie wordt veelvuldig toegepast door zowel bedrijven als winkels.

Zandstraalfolie als decoratieve folie

Wilt u de ramen van uw bedrijfspand of kantoor laten bekleden met een raamfolie waaruit uw naam, logo of een ander element is gesneden? Dan is zandstraalfolie een erg mooie oplossing.
Deze matte lichtgrijze folie geeft een gezandstraald effect met een fijne glinstering. Daardoor ontstaat een prachtig contrast met uw ramen en juist dat zorgt er voor dat zandstraalfolie uitstekend is in te zetten voor reclamebelettering. Uw uitgesneden bedrijfsnaam, logo of afbeelding is door het contrast in zandstraalfolie extra goed zichtbaar en dat maakt uw ontwerp met deze folie uniek.

privacy met zandstraalfolie ramen blinderen
Onze raamfolie met zandstraaleffect wordt geheel op maat gemaakt en gemonteerd.

Ook als u een prachtige lichtinval heeft in uw pand en u die graag wilt behouden mét het gebruik van een decoratieve raamfolie is zandstraalfolie een ideale oplossing. Deze folie wordt ook wel privacy-folie genoemd en dat is niet voor niets. Hij laat namelijk op een uitstekende manier licht door zonder transparant te zijn. Zandstraalfolie is daarom ook uitstekend geschikt voor panden met juist weinig natuurlijk licht. Juist omdat de folie licht doorlaat blijft het schaarse licht behouden en kunt u toch profiteren van privacy. Door de transparantie van zandstraalfolie is deze folie ook erg geschikt voor glazen tussenwanden. Zandstraalfolie is van een zeer sterke kwaliteit. Daardoor heeft het een lange levensduur en kunt u jarenlang van profiteren van privacy met behoud van natuurlijk licht.

Melkglasfolie als decoratieve folie

glasfolie met print op glazen panelen vergaderruimte
Melkglas raamfolie kan uitstekend worden bedrukt met foto's, teksten of logo's. Door de egale matte structuur wordt het licht mooi verdeelt en behoudt u een ruimtelijk gevoel.

Wilt u de ramen van uw bedrijfspand of kantoor mooi egaal laten blinderen of een raamfolie laten opbrengen met een bedrukking? Dan is melkglasfolie een geweldige keuze. Deze decoratieve folie is net als zandstraalfolie gematteerd, maar beschikt niet over dezelfde fijne glinstering. Dat heeft het voordeel dat het uitstekend kan worden gebruikt voor het egaal blinderen van ramen. Een ander voordeel van melkglasfolie is dat het enorm veel mogelijkheden biedt en daardoor perfect kan worden toegepast als decoratieve raamfolie. Melkglasfolie is dan ook erg goed te bedrukken met foto’s, logo’s of teksten en geeft een prachtig en verrassend effect. Door te kiezen voor een raamfolie met print versterkt u direct uw zichtbaarheid in de omgeving en komt uw huisstijl duidelijk naar voren. Een perfecte manier om uw naamsbekendheid te vergroten!

melkglasfolie met fotoprint

Melglasfolie geeft uw ruimte meer privacy en is met een mooie bedrukking mooi aan te sluiten bij uw interieur.

Wilt u graag een decoratieve raamfolie aan laten brengen op uw ramen of glazen wanden met melkglasfolie? Wij ontwerpen, produceren en monteren uw decoratieve melkglasfolie geheel op maat.

Meer informatie over decoratieve raamfolie?

semi transparante glasfolie met fotoprint
Semi-transparante raamfolie voor een speciaal effect met minder doorkijk maar met behoud van optimale lichttoevoer. Uiteraard is de semi-transparante raamfolie te bedrukken met ieder denkbaar beeld of ontwerp.

Bent u opzoek naar op maat geaakte raamfolie met een naam, logo of decoratief tintje? Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een scherp geprijsde offerte.

Klantbeoordeling