Raamfolie of Glasfolie bestellen in Nieuwegein   bestel direct button

UniekeStickers.nl is producent van hoogwaardige raamfolie en glasfolie voor decoratieve en reclame toepassingen. 

Naast de diverse functionele eigenschappen, heeft raamfolie ook een decoratieve meerwaarde. Zandstraal folies van UniekeStickers.nl verfraait tussenwanden, loopgangen, wachtkamers en kantoorunits met creatieve ontwerpen. Deze zandstraalfolie is uitermate geschikt om ramen te blinderen, waarbij er nog steeds ruimte voor het daglicht bestaat om naar binnen te komen. Wij kunnen diverse vormen uit deze zandstraalfolie snijden, denk aan het logo van uw kantoor als chique presentatie op het glas van uw spreekruimte of ter verfraaïng van uw glasgevel van uw bedrijf.

raambelettering

Zandstraalfolie eenvoudig aan te brengen

Wij voorzien de zandstraalfolie na productie van een speciale applicatie tape, zodat u de zandstraalfolie gemakkelijk zelf kunt aanbrengen. Onze montage-medewerkers zijn uiteraard ook meer dan capabel om de zandstraalfolies bij u op locatie aan te brengen middels onze voordelige montageservice.

Ook voor de particulier

Wij produceren ook decoratieve raamfolie voor particuliere klanten. Voordelig en op maat gemaakt, zoals u dat wilt. Uw eigen idee, tekst of ontwerp, wij maken het. Wilt u liever uw raamfolie laten ontwerpen, zoals u dat wilt, naar dan geheel vrijblijvend contact met ons op middels onderstaand contactformulier en wij nemen zsm contact met u op. Uiteraard kunt u ook als particulier gebruik maken van onze voordelige montageservice.

raamfolie met print

 

Klantbeoordeling