Muurstickers plakken is makkelijk en leuk

Wie denkt aan muurstickers denkt vaak over onhandige grote stickers die met veel moeite en luchtbellen worden geplakt. Maar niets is minder waar. De muurstickers van UniekeStickers.nl worden geprint op professioneel stickermateriaal. Hierdoor zijn de muurstickers eenvoudig aan te bengen op diverse, schone en vlakke ondergronden zoals behang, stuucwerk en zelfs vliesbehang en glasvezelbehang.

Door de extra sterkte lijmlaag zullen de muurstickers goed blijven plakken. Maak je de stickers van tevoren een beetje nat met een klein druppeltje zeep, dan is het plakken helemaal kinderspel. Door het water met zeep zal de sticker pas goed blijven plakken zodra het water is opgedroogd. Hierdoor kun je de muursticker eenvoudig zonder luchtbellen en veel moeite aanbrengen.

Op onze plakinstructie pagina zie je hoe eenvoudig het is om een muursticker te plakken.

Mocht je toch vragen of twijfels hebben over muurstickers, neem dan gerust contact met ons op. Met onze jarenlange ervaring op gebied van interieur aankleding met stickers en folies hebben wij altijd een antwoord of een passende oplossing op jouw vraag.

Klantbeoordeling