Superieure kwaliteit Fotobehang

UniekeStickers maakt alleen gebruik van de allerbeste materialen voor haar Fotobehang. Zo gebruiken wij duurzaam vliesbehang van Erfurt. Het grote voordeel is dat dit behangmateriaal zwaar en stevig van structuur is waardoor het zich eenvoudig laat verwerken. Bovendien van het behang eenvoudig gereinigd worden met een mild sopje en is het kleur- en krasvast!

exclusief fotobehang particulier

Erfurt Fotobehang kan worden bedrukt met iedere gewenste afbeelding of creatie met UV- en krasvaste inkten voor een duurzaam resulaat. Naast onze eigen exclusieve behangcollectie kunt u er ook voor kiezen uw eigen behang voordelig te laten drukken. Een eigen foto, een afbeelding van internet of een zelf gemaakte creatie? Wij drukken uw bestand met de hoogste kwaliteit op duurzaam vliesbehang.

Eenvoudige montage Fotobehang

Het Fotobehang van UniekeStickers wordt opgedeeld in banen van maximaal 72cm breed, afhankelijk van de breedte van uw muur. Hierdoor zijn de banen extra groot maar toch handzaam. Door de extra stevige structuur van het materiaal is het behang eenvoudig te monteren en later weer te verwijderen zonder stoomapparaat.

Duurzame kwaliteit Fotobehang

Wij gebruiken uitsluitend de beste materialen voor het drukken van ons Fotobehang. Onze roots liggen in de professionele Interieur Graphics waar wij voor vele zakelijke klanten schitterende behangprojecten hebben uitgevoerd.

duurzaam fotobehang zakelijk

Bij onze zakelijke klanten worden hoge eisen gesteld aan de kwaliteit van het behang. Deze hoge kwaliteit hebben wij daarom ook doorgezet bij onze particuliere klanten. Exclusief behang van de allerhoogste kwaliteit vindt u alleen bij UniekeStickers.nl

Klantbeoordeling