3 keer toepassingen voor stickers

muursticker-op-moeilijke-ondergronden-en-structuur-plakken

 

Met stickers kunt u in een handomdraai je woning opleuken. Of het nu gaat om de muur, de ramen of de deuren, de mogelijkheden zijn eindeloos! En niet geheel onbelangrijk; het is ontzettend simpel. Het aanbrengen van een wandsticker is namelijk veel minder tijds- en arbeidsintensief dan een nieuw behang of het verven van de gehele oppervlakte. Een ander bijkomstig voordeel is dat de stickers aan te brengen zijn op iedere ondergrond. Het enige waar u op hoeft te letten is dat ze worden aangebracht op een gladde, niet-zuigende oppervlakte. Vandaag geven we 3 verschillende toepassingen voor stickers. Zit er een design voor u tussen?

1. De 3D Muursticker

Met de 3D wandsticker creëert u optisch meer ruimte in een kamer. Het lijkt als het ware alsof de foto uit de wand komt. Super creatief en origineel, zeker wanneer u uw eigen design laat ontwerpen. Het is heel eenvoudig: u upload een foto op de website en vervolgens krijgt u van ons een voorbeeld van hoe deze eruit komt te zien. Indien akkoord heeft u deze een tijdje later al in huis en kunt u direct aan de slag!

3d muursticker kinderkamer

2. Deurstickers

 

Niet alleen uw wanden, maar ook uw deuren zijn in een handomdraai op te leuken door middel van stickers. Denk bijvoorbeeld aan een leuke afbeelding voor de deur van de kinderkamers. Ook nog eens eenvoudig te personaliseren door er – geheel gratis – een naam op te laten drukken. Zit de deursticker waar u naar op zoek bent er niet tussen? Ook hiervoor kunt u eenvoudig zelf een bestand of foto uploaden, zodat wij deze voor u op maat kunnen maken. Zo bent u verzekerd van een persoonlijk en uniek design!

eigen deursticker laten maken

3. Tekststickers

Misschien wel onze favoriet: de tekststickers! Deze zijn geschikt voor elke ruimte binnen uw woning. Zo kunt u een dromerige tekst met sierletters boven uw bed bevestigen, of met een vrolijke quote uw woonkamer opfleuren. Wij hebben een uitgebreid assortiment tekststickers, maar ook hiervoor geldt dat u uw eigen sticker kunt ontwerpen. Want hoe leuk is het dat uw bezoek direct na binnenkomst de quote op de muur ziet die ze u met regelmaat hardop hebben horen uitspreken?

Geïnspireerd om zelf aan de slag de gaan met het opleuken van uw woning door middel van stickers? Bekijk het volledige assortiment op onze website. Wanneer u niet vindt wat u zoekt, neem gerust contact met ons op. Dan vertellen wij u meer over de mogelijkheden.

 

Waardeer dit blogbericht:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
dinsdag 20 februari 2018

Captcha afbeelding

Klantbeoordeling