Autoruit bestickeren

Autoruit bestickeren

Voor een klant uit Zeeland hebben we een fraaie achterruitsticker geproduceerd en gemonteerd. Onze klant heeft zelf het ontwerp gemaakt en aangeleverd. Door de sticker op One-Way-Vision te printen kan er van buitenaf niet naar binnen worden gekeken, maar is het zich van binnenuit niet belemmerd. Hierdoor kan de gehele achterruit worden voorzien van een sticker met opdruk.


sticker autoruit

 

Foto of Reclame op de achterruit

Door gebruik te maken van de gaatjesfolie, of ook wel perforatiefolie genoemd, kan zoals gezegd de gehele achterruit worden voorzien van een fotoprint. Ook wordt deze manier van bestickeren vaak gebruikt als Reclame. Door je bedrijfslogo gecombineerd met foto's op de achterruit te printen verander je de achterruit in een opvallend Reclamestuk voorzien van informatieve en decoratieve foto's. Natuurlijk kun je de folie ook gewoon gebruiken om de achterruit van je auto te pimpen door er een mooie foto of je eigen creatie op te laten drukken. Daarbij kunt u zelf de folie aanbrengen of dit door ons te laten doen.

achterruitsticker

Meer informatie over Gaatjesfolie voor uw achterruit

De perforatiefolie kan voor veel doeneinden gebruikt worden. Creëer extra privacy op uw ramen, maar ook bijzonder geschikt als Reclamesticker op uw winkelruit. Wenst u meer informatie over de mogelijkheden of prijzen van OneWay-Vision folie voor bijvoorbeeld de achterruit van uw auto of de etalageramen van uw winkel? Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden van OneWay-Vision Perforatiefolie of voor een scherpe prijsopgave.

Waardeer dit blogbericht:
 

Reacties 2

Gast - Miriam op woensdag 21 december 2016 07:53

Hallo
Zou dat ook gaan op een windscherm van m'n scooter?

Hallo Zou dat ook gaan op een windscherm van m'n scooter?
Gast - Uniekestickers.nl op woensdag 21 december 2016 17:07

Goedemiddag Miriam,

Het is zeker mogelijk om de one way vision te plakken op een scooterscherm. Het is alleen wel zo dat u dan wel minder zicht heeft.
Het zijn namelijk allemaal gaatjes dus u heeft de helft minder zicht.

Ik hoor graag van u.


Met vriendelijke groet,

Miranda van den Brom

Goedemiddag Miriam, Het is zeker mogelijk om de one way vision te plakken op een scooterscherm. Het is alleen wel zo dat u dan wel minder zicht heeft. Het zijn namelijk allemaal gaatjes dus u heeft de helft minder zicht. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet, Miranda van den Brom
Gast
vrijdag 10 april 2020

Captcha afbeelding

Klantbeoordeling