bedrijfslogo raamsticker
reclame winkelruit
naadloze wandbekleding
balie bestickering
glasfolie met print
raamfolie met print
raamfolie met tekst bij restaurant
raamfolie podoloog

Raamfolie en Raambelettering

Raamfolie of ook wel glasfolie of privacyfolie genoemd, is een manier om uw bedrijfspand kleur en sfeer te geven, terwijl u tegelijkertijd uw boodschap uitdraagt. Glasfolie heeft een melkglas-achtig effect en is daardoor uitstekend te bedrukken in fullcolour. Glasfolie kan worden aangebracht op alles wat van glas gemaakt is, zoals binnenwanden, buitenramen maar ook spiegels. Met deze vorm van raamdecoratie kan het licht toch goed door het glas heen komen terwijl de details aan de andere kant van het raam verdoezeld worden door het matglas-effect. 

 

print op raamfolie

Specialist in meedenken

UniekeStickers gespecialiseerd in zowel het ontwerp als de productie van uiteenlopende visuele producten. Wij denken graag met u mee en bieden creatieve oplossingen. Of het nu om raambelettering of andere reclame-uitingen gaat, wij hebben de kennis en ervaring om uw wensen snel en vakkundig te realiseren.

Raamfolie met bedrijfsnaam of logo

Naast zakelijke interieur- en reclame projecten voorzien wij ook particuliere woningen van raamfolies. Vult u gerust onderstaand contactformulier in en laat u informeren over de prijzen en mogelijkheden met betrekking tot raamfolie.

raamfolie restaurant

Blader bestanden
Grootte limiet voor elk bestand is 100 MB

    Pin It

    Klantbeoordeling