Informatie rondom garantie & retour – Uniekestickers.nl

 

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@uniekestickers.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

Producten die voor u op maat zijn gemaakt vallen buiten het retourrecht. De op maat gemaakten producten worden daarom helaas niet teruggenomen en gerestitueerd. Indien wij een op maat gemaakt product moeten retourneren omdat deze buiten het retourrecht valt, zijn de verzendkosten voor de klant.

Garantie

Ondanks de grote zorg die wij besteden aan de kwaliteit en het produceren van uw product kan het helaas toch voorkomen dat uw bestelling niet voldoet aan de kwaliteitseisen. In dat geval vragen wij u foto’s te maken van het product direct na ontvangst van uw bestelling, en deze samen met een duidelijke omschrijving van uw klacht te mailen naar info@uniekestickers.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Producten die reeds zijn gebruikt en/of gemonteerd vallen helaas buiten de garantie.

Identiteit

UniekeStickers.nl
Zeilschip 22d
3991 CT Houten
info@uniekestickers.nl
030 890 68 11
KVK 70934568
BTW NL858516809B01

 

Klantbeoordeling