UniekeStickers.nl heeft in opdracht van SkinCare Harmelen raamfolies geproduceerd en aangebracht, voorzien van uitgesneden bedrijfslogo's.

Lees meer: Raamfolie met bedrijfslogo

Winkelraam belettering met geperforeerde folie

Bij de nieuwste winkel van Ravel - Home decoration and Furniture - in Nieuwegein centrum, heeft UniekeStickers een opvallende raambestickering aangebracht.

Lees meer: Raam belettering met one-way vision vinyl

Wandbekleding en fotobehang uit één stuk

Hoge kwaliteit fotoafdruk op een naadloze wandbekleding! Dat is naadloos fotobehang van UniekeStickers.nl

Lees meer: Naadloze wandbekleding

Balie bestickering

Uw logo of uitstraling op uw balie of meubelstuk? Ook voor balie bestickering kunt u terecht bij UniekeStickers.nl. Door gebruik te maken van hoogwaardige vinylfolie is het mogelijk uw balie een compleet nieuwe look and feel te geven zonder dat u een geheel nieuwe balie moet aankopen. Bovendien is het aanbrengen van de meubelfolie een stuk sneller dan schilderen.

Lees meer: Balie makeover

Glasfolie met fotoprint

Uw kantoor of vergaderruimten meer privacy geven en tegelijkertijd ook meer kleur en sfeer aan de ruimten toevoegen? UniekeStickers.nl heeft ook voor uw bedrijf schitterende glasfolie oplossingen. Voor een klant uit Rotterdam hebben wij een raampartij van 12 meter lang mogen voorzien van de skyline van Rotterdam. Full color gedrukt op transparante folie.

Lees meer: Glasfolie met fotoprint

Raamfolie met print

Met raamdecoratiefolie is heel veel mogelijk. Zo ook voor de raamfolie van NawelBella.

Lees meer: Raamfolie met print

Raambelettering bij Horecagelegenheid Rembrandt Corner

Voor de sfeervolle horecagelegenheid Rembrandt Corner in het centrum van Amsterdam heeft UniekeStickers fraaie raamfolie geproduceerd en gemonteerd. Door de teksten uit de raamfolie te snijden krijgen de ramen een fraai aanzicht, een stukje privacy en een duidelijk boodschap. Dat zijn drie vliegen in één klap!

Lees meer: Raambelettering Horeca Rembrandt Corner

Raambelettering PodoXpert Nieuwegein

UniekeStickers.nl ontwerpt, produceert en monteert raamfolie en raambelettering. Zo ook voor PodoXpert uit Nieuwegein. Bij deze raambelettering hebben wij het logo en de tekst op raamfolie gedrukt en rondom voorzien van een contourlijn. Deze is transparant op het glas en geeft de letters extra diepte en het geheel een luxe uitstraling.

Lees meer: Raambelettering PodoXpert

Klantbeoordeling