Raamfolie voordeur met foto Funny Cow

Geen afbeelding gevonden

Verkoopprijs € 19,95
Vul in centimeters de gewenste afmetingen in en druk op enter
Breedte
Hoogte
Wilt u de raamsticker aan de binnenkant van uw raam plakken, en moet uw ontwerp of tekst aan de buitenzijde leesbaar zijn, dan moet u kiezen voor GESPIEGELD. Als de raamsticker van binnenuit leesbaar moet zijn moet u de sticker NIET GESPIEGELD bestellen.
Uw decoratie item snel en vakkundig laten monteren door één van onze monteurs? Kies dan voor onze voordelige montageservice. Prijzen zijn op basis van nacalculatie en ontvangt u vrijblijvend per email.

Preloader

Op maat gemaakte voordeur raamfolie met foto

Hoge kwaliteit melkglas raamfolie voor iedere voordeur voorzien van een op maat gemaakte water- en UV bestendige foto bedrukking. Onze melkglasfolie is een duurzaam en professioneel product van Avery. De folie geeft het raam een echt melkglas effect, is duurzaam en is eenvoudig zelf aan te brengen met water en zeep. Door de zelfklevende lijmlaag zal de folie na droging een duurzame en luchtbel-vrije verkleving hebben op uw raam voor gegarandeerd jarenlang plezier.

Hoe bestelt u de raamfolie?

U kunt kiezen uit één van de populaire afbeeldingen uit onze collectie, of vul uw eigen zoekopdracht in en zoek tussen miljoenen andere hoge kwaiteit afbeeldingen voor een schitterende bedrukking. Zodra u een keuze heeft gemaakt vult u de afmetingen van uw raam in centimeters in waarna u de bestelling kunt afronden. Nadat uw bestelling is geplaatst gaat onze ontwerpafdeling aan de gang. Binnen enkele dagen ontvangt u van ons een voorbeeld hoe uw raamfolie er uit gaat komen te zien. Pas nadat u tevreden bent starten wij direct de productie en ontvangt u uw persoonlijke en op maat gemaakte raamfolie in huis.

Speciale verzoeken of aanpassingen aan de raamfolie?

Heeft u speciale wensen of vragen over onze raamfolie? Laat het ons weten. Wij helpen u graag met uw verzoek en kunnen ieder ontwerp aanpassen aan uw wensen.

 

 


Funny cow isolated on a white background

Klantbeoordeling