Fotobehang Aquarel Tropische Papegaaien en Bloemen

Verkoopprijs € 20,52
Kies uw type behangmateriaal of uitvoering
Voer hier in centimeters de afmetingen van uw muur in.
Tel daar altijd 5 centimeter marge bij op !
Breedte
Hoogte
Selecteer hier de breedte van de behangbanen. De uiteindelijke breedte van de banen hangt af van de door jou ingevulde afmetingen.
Uw decoratie item snel en vakkundig laten monteren door één van onze monteurs? Kies dan voor onze voordelige montageservice. Prijzen zijn op basis van nacalculatie en ontvangt u vrijblijvend per email.

Een tropisch paradijs aan je muur

Breng de schoonheid van de tropen in huis met ons unieke en op maat gemaakte fotobehang, voorzien van een prachtig aquarel patroon met levendige papegaaien en kleurrijke bloemen van hibiscus en strelitzia. Geef je woonkamer, slaapkamer of kantoor een frisse, exotische uitstraling die je muren tot leven brengt en je keer op keer doet wegdromen naar verre oorden.

Op maat gemaakt en uniek design

Ons tropisch fotobehang wordt speciaal voor jou op maat gemaakt, zodat het naadloos aansluit op de afmetingen van jouw muur. Het unieke design, met zijn handgeschilderde aquarel stijl, zorgt voor een exclusieve en persoonlijke touch in jouw interieur. Geen enkel ander behang zal dezelfde impact hebben als dit prachtige kunstwerk aan jouw muur.

Hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid

Bij Unieke Stickers zijn we trots op de hoge kwaliteit en duurzaamheid van onze fotobehangen. Onze behangmaterialen zijn geselecteerd op hun vermogen om kleuren en details uitstekend weer te geven, zodat je kunt genieten van een levensechte, indrukwekkende muurdecoratie. Bovendien zijn ze eenvoudig aan te brengen en te verwijderen, zonder schade aan de muur achter te laten.

Betaalbare luxe voor jouw interieur

Wie zegt dat het transformeren van je interieur een fortuin moet kosten? Ons op maat gemaakte, unieke fotobehang is niet alleen van hoge kwaliteit en duurzaam, maar ook verrassend betaalbaar. Geef je huis een luxe make-over zonder diep in de buidel te hoeven tasten.

Bestel jouw aquarel tropisch fotobehang vandaag nog

Wacht niet langer en breng de betoverende schoonheid van de tropen in huis met dit op maat gemaakte, unieke fotobehang. Bestel vandaag nog en geniet van de rustgevende invloed van dit prachtige tropische patroon, papegaaien en exotische bloemen in jouw leefruimte.

 

Naast het standaard vliesbehang bieden wij ook de keuze uit linnen fotobehang en brushed fotobehang. Hieronder lees je meer over deze opties:

Standaard behang
Wij drukken uw fotobehang op een duurzaam vliesbehang. Dit behang is mooi vlak en heeft een matte uitstraling. De maximale rolbreedte van ons standaard vliesbehang is 150cm. Standaard behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Premium behang
Het premium behang is van een iets dikkere kwalteit dan de standaard variant. Qua uitstraling zien dexe er nagenoeg hetzelfde uit, maar door het stevigere materiaal is het fotobehang net iets makkelijker aan te brengen. Bovendien is het premium behang minder gevoelig voor vuil en beschadigingen.

Premium Linnen fotobehang
Linnen fotobehang is een hoge kwaliteit vliesbehang maar dan met een linnen structuur. Hierdoor krijgt uw muur een luxe textiel uitstraling. Bovendien is ons linnen fotobehang op maximaal 135cm breed te drukken, waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Linnen behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Premium Brushed fotobehang
Brushed fotobehang maakt van uw muur een waar kunstwerk. Dit hoogwaardig behang heeft een structuur van verfstrepen waardoor de afdruk net lijkt alsof het schildert is. Ook dit luxe behang wordt gedrukt op rollen van maximaal 135cm breed waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Brushed behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Zo bieden wij bij UniekeStickers.nl voor iedere muur de perfecte oplossing!

.


Klantbeoordeling