Fotobehang met klassieke elementen

Heeft u een mooi klassiek interieur en wilt u graag mooie klassieke elementen terug laten komen op uw Fotobehang? UniekeStickers ontwerpt en produceert Fotobehang van Erfurt goedkoop en geheel op maat! Niet alleen passen wij het behang op uw afmetingen aan, wij kunnen het design ook geheel digitaal aanpassen aan kleur en element.

Op maat gemaakt Klassiek Fotobehang

Ons fotobehang wordt geheel voor u op maat gemaakt. Nadat u het fotobehang heeft besteld gaat onze ontwerpstudio direct voor u aan de slag en ontvangt u een voorbeeld hoe het fotobehang eruit zal komen te zien. Wij passen het fotobehang geheel aan uw wensen aan, en gaan uw behangproduct pas produceren nadat u tevreden bent over het ontwerpvoorstel.

Snelle en eenvoudige montage

Door gebruik te maken van uitsluitend de beste behangmaterialen leveren wij u absolute topkwaliteit fotobehang. Ons 220grams stevige vliesbehang van Erfurt is hierdoor zeer eenvoudig en snel te monteren. U rolt uw muur in met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang en plakt vervolgens de behangbanen eenvoudig stotent tegen elkaar aan op de wand. Door de royale grootte van de behangpanelen (maximaal 71cm breed) is behangen geen straf maar kinderspel.

Hoge kwaliteit, lage prijzen en persoonlijke service... dat is ons geheim!

Klantbeoordeling