Fotobehang van verschillende Materialen

Een roestige metalen plaat of een muur gevuld met gekleurde houten planken. Met op maat gemaakt Fotobehang van diverse materialen maak je iedere muur Uniek! Of je nu een industieel interieur hebt of juist een minimalistisch, met een grote diversiteit aan closeup foto's van materialen produceer je een unieke en inspiratievolle wandbekleding!

Op maat gemaakt Materiaal Fotobehang

Ons materiaal behang wordt geheel voor u op maat gemaakt en past daarom op iedere muur. Nadat u het fotobehang heeft besteld gaat onze ontwerpstudio direct voor u aan de slag en ontvangt u een voorbeeld hoe het fotobehang eruit zal komen te zien. Wij passen het fotobehang geheel aan uw wensen aan, en gaan uw behangproduct pas produceren nadat u tevreden bent over het ontwerpvoorstel.

Snelle en eenvoudige montage

Door gebruik te maken van uitsluitend de beste behangmaterialen leveren wij u absolute topkwaliteit fotobehang. Ons 220grams stevige vliesbehang van Erfurt is hierdoor zeer eenvoudig en snel te monteren. U rolt uw muur in met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang en plakt vervolgens de behangbanen eenvoudig stotent tegen elkaar aan op de wand. Door de royale grootte van de behangpanelen (maximaal 71cm breed) is behangen geen straf maar kinderspel.

Klantbeoordeling