Fotobehang met Foto's uit de Natuur

Bent u ook gek op de natuur? Wat als u deze prachtige natuur nu eens in huis kunt halen. Met een op maat gemaakt Fotobehang van schitterende natuurfoto's is dat een fluitje van een cent. Wij beschikken over prachtige exclusieve foto's van de meest mooie natuurschoonheden, loepzuiver en kristalhelder gedrukt op een stevig Erfurt Vliesbehang!

Op maat gemaakt Natuur Fotobehang

Ons natuurbehang wordt geheel voor u op maat gemaakt en past daarom echt op iedere muur. Nadat u het natuur fotobehang heeft besteld gaat onze ontwerpstudio direct voor u aan de slag en ontvangt u een voorbeeld hoe het fotobehang eruit zal komen te zien. Wij passen het fotobehang geheel aan uw wensen aan, en gaan uw behangproduct pas produceren nadat u tevreden bent over het ontwerpvoorstel.

Snelle en eenvoudige montage

Door gebruik te maken van uitsluitend de beste behangmaterialen leveren wij u absolute topkwaliteit fotobehang. Ons 220grams stevige vliesbehang van Erfurt is hierdoor zeer eenvoudig en snel te monteren. U rolt uw muur in met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang en plakt vervolgens de behangbanen eenvoudig stotent tegen elkaar aan op de wand. Door de royale grootte van de behangpanelen (maximaal 71cm breed) is behangen geen straf maar kinderspel.

Klantbeoordeling