Patroon behang op maat gemaakt

Zoekt u een originele wandbekleding met uniek patroon of textuur? Geen standaard patroon behang maar een behang met iets extra's, zoals een schaduwrand rondom of een patroon wat wordt aangepast aan uw wensen? Dan is ons op maat gemaakte patroon behang iets voor u! 

Patroon behang zoals u dat wilt

Ons patroon behang wordt geheel voor u op maat gemaakt. Nadat u het behang heeft besteld gaat onze ontwerpstudio direct voor u aan de slag en ontvangt u een voorbeeld hoe het patroon behang eruit zal komen te zien. Wij passen het patroon geheel aan uw wensen aan, en gaan uw behangproduct pas produceren nadat u tevreden bent over het ontwerpvoorstel.

Snelle en eenvoudige montage

Door gebruik te maken van uitsluitend de beste behangmaterialen leveren wij u absolute topkwaliteit patroon behang. Ons 220grams stevige vliesbehang van Erfurt is hierdoor zeer eenvoudig en snel te monteren. U rolt uw muur in met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang en plakt vervolgens de behangbanen eenvoudig stotent tegen elkaar aan op de wand. Door de royale grootte van de behangpanelen (maximaal 71cm breed) is behangen geen straf maar kinderspel.

UniekeStickers maakt patroonbehang pas écht uniek!

Klantbeoordeling