Vintage Fotobehang

Bent u helemaal gek op oude vintage foto's of heeft u uw interieur helemaal in retro stijl? Dan is ons exclusieve Vintage behang zeker iets voor u. Met originele foto's en patronen uit de jaren 50 en 60, hoogwaardig gedrukt op duurzaam vliesbehang, brengt u de Vintage stijl snel en eenvoudig terug in uw interieur.

Op maat gemaakt Vintage Fotobehang

Ons fotobehang wordt geheel voor u op maat gemaakt. Nadat u het fotobehang heeft besteld gaat onze ontwerpstudio direct voor u aan de slag en ontvangt u een voorbeeld hoe het fotobehang eruit zal komen te zien. Wij passen het fotobehang geheel aan uw wensen aan, en gaan uw behangproduct pas produceren nadat u tevreden bent over het ontwerpvoorstel.

Snelle en eenvoudige montage

Door gebruik te maken van uitsluitend de beste behangmaterialen leveren wij u absolute topkwaliteit fotobehang. Ons 220grams stevige vliesbehang van Erfurt is hierdoor zeer eenvoudig en snel te monteren. U rolt uw muur in met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang en plakt vervolgens de behangbanen eenvoudig stotent tegen elkaar aan op de wand. Door de royale grootte van de behangpanelen (maximaal 71cm breed) is behangen geen straf maar kinderspel.

Hoge kwaliteit, lage prijzen en persoonlijke service... dat is ons geheim!

Klantbeoordeling