Grafitti muursticker eigen naam - urban

GRAFITTI MUURSTICKERS met je eigen naam URBAN
grafitti_muursticker_urban_kamer
grafitti_muursticker_met_je_eigen_naam-urban
grafitti-muursticker-met-je-eigen-naam-meisje
Verkoopprijs € 19,95
Selecteer de gewenste afmetingen
Kies uw type muursticker

Preloader

Grafitti muursticker met je eigen naam - type Urban

Laat je eigen grafitti muursticker maken met jouw naam. De muurstickers zijn van hoge kwaliteit en worden ook gebruikt voor professionele winkel bestickeringen. Hierdoor ben je verzekerd van een 100% plakgarantie en een zeer lange levensduur zonder verkleuring!

Hoe bestel je jouw persoonlijke muursticker?

Je bestelt je muursticker snel en eenvoudig op de volgende manier. Eerst kies je jouw gewenste afmeting en selecteerd daarna het gewenste materiaal. Voor de meeste gladde en niet zuigende ondergronden volstaat een muursticker met een normale kleefkracht prima. Heb je een wat lastigere ondergrond zoals een muur met structuur, een pas gestuucte wand of een andere zuigende of ruwe ondergrond, kies dan voor de muursticker met extra sterke kleefkracht. Deze stickers kleven zo goed dat ze zelfs buiten op de baksteken muur perfect blijven kleven! Is de sticker van tijdelijke aard en wil je deze weer eenvoudig en zonder plakresten verwijderen van een gladde ondergrond zoals een deur, een raam of je kast? Dan is een removable sticker de perfecte keuze! Uiteraard moet je daarna niet vergeten je naam of een andere tekst in te vullen. Deze zullen wij verwerken in het ontwerp.

Muursticker met jouw naam op maat gemaakt

Al onze muurstickers worden gratis op maat gemaakt. Zodra je jouw bestelling hebt geplaatst gaan wij direct voor je aan de slag. Eerst maken wij het ontwerp met de naam of tekst die je hebt ingevuld. Deze sturen wij per email naar je toe. Zodra je daar tevreden mee bent gaan wij jouw muursticker afdrukken op het gewenste materiaal en zullen wij deze voorzien van een extra beschermlaag. Als laatste wordt de muursticker netjes contour gesneden zodat het net lijkt of je een echte grafitti op je muur hebt. Hoe cool is dat?!

Heb je vragen over de muursticker?

Komt je er toch niet uit of heb je eerst wat vragen over onze muurstickers? Neem gerust contact met ons op. 


Klantbeoordeling