Raamfolie voordeur met hond en namen

Verkoopprijs € 9,95
Vul in centimeters de gewenste afmetingen in en druk op enter
Breedte: Hoogte:
Wilt u de raamsticker aan de binnenkant van uw raam plakken, en moet uw ontwerp of tekst aan de buitenzijde leesbaar zijn, dan moet u kiezen voor GESPIEGELD. Als de raamsticker van binnenuit leesbaar moet zijn moet u de sticker NIET GESPIEGELD bestellen.
Uw decoratie item snel en vakkundig laten monteren door één van onze monteurs? Kies dan voor onze voordelige montageservice. Prijzen zijn op basis van nacalculatie en ontvangt u vrijblijvend per email.

Preloader

Leuke unieke raamfolie met hond en namen. Wij zullen alle witte delen uit de raamfolie snijden.

Onze raamstickers worden uitgesneden uit speciale "melkglasfolie". Raamfolie van UniekeStickers.nl worden gesneden uit professionele raamfolie en hebben de positieve eigenschap dat het zich makkelijk, zonder luchtbellen laat plakken, licht uitstekend doorlaat maar niet transparant is wat de privacy ten goede komt. 

Ook een andere hond is mogelijk!

Wist u dat naast deze folie met golden retriever er ook een andere honden mogelijk zijn? Het is ook mogelijk om bv uw eigen hond in kleur op de folie te printen.
Mocht u een ander ontwerp willen dan mag u ons een mailtje sturen met uw wensen. Wij zullen u dan een persoonlijk bestellinkje sturen. Uiteraard ontvangt u na de bestelling van ons eerst het ontwerpvoorstel voordat wij de folie gaan produceren.  

Mocht u eigen wensen hebben mbt de maatvoering en/of opmaak van onze raamstickers, neem dan vrijblijvend contact met ons op middels ons contactformulier. Onze raamfolies zijn volledig op maat te maken, met veranderingen of aanvullingen. Zoals u dat wilt.


Klantbeoordeling