Zonwerende of warmtewerende raamfolie op maat

Bent u op zoek naar een voordelige en duurzame oplossing om de warmte en de zon buiten de deur te houden? Dat is zonwerende raamfolie de oplossing! Met zonwerend raamfolie houdt u heel veel warmte van de zon buitenshuis. Met onze professionele zonwerende folies van SunGuard kan er een warmtereductie behaalt worden tot wel 80 procent! Bovendien maken wij de zonwerende folie geheel voor u op maat! Zonder passen, snijden of gedoe monteert u snel en eenvoudig zelf uw warmtewerende folie in een handomdraai.

Zonwerende raamfolie als betaalbare oplossing tegen warmte!

In ons assortiment vind je verschillende soorten zonwerende folie. Onze zonwerende folies zijn van hoge kwaliteit en daardoor geschikt voor alle typen glas, zoals enkel glas, dubbel glas, HR, HR+ en zelfs HR++ isolatieglas. Bovendien is zonwerende raamfolie ook leverbaar in verschillende uitvoeringen. Zo hebben wij zonweringsfolie met spiegel-effect in verschillende tinten, maar ook neutraal getinte folies behoren tot de mogelijkheden.

Isolerende raamfolie geeft direct resultaat!

De zonwerende raamfolies hebben in de winter nog een prettige bijkomstigheid. De isolerende en reflecterende eigenschappen zorgen er dan voor dat u aanzienlijk bespaart op energiekosten. Met isolerende raamfolie kan de verwarming in de winter een standje lager. In de zomer gebeurd met isolerende raamfolie precies hetzelfde met de airconditioning. Zo kunt u een warmteredutie behalen tot wel 80%! Isolerende raamfolie is een goed initiatief als u maatschappelijk verantwoord bezig wilt zijn!

Zonweringsfolie laten monteren?

Ondanks dat al onze raamfolies met gereedschap en eenvoudige handleiding geleverd wordt kunt u er natuurlijk ook voor kiezen de raamfolie door ons te laten monteren. Met onze vakbekwame monteurs monteren wij uw warmteweringsfolie vakkundig en snel bij u thuis of op locatie. Vink daarvoor de optie "Inclusief montage service" aan tijdens uw bestelling. U krijgt dan voor de montagekosten eerst een vrijblijvende prijsopgave toegezonden. Heeft u vragen of heeft u twijfels over uw raam en de folie? Geen gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies of meer informatie.

Klantbeoordeling