Zonwerende raamfolie neutraal

Verkoopprijs € 34,95
Vul in centimeters de gewenste afmetingen in en druk op enter
Breedte: Hoogte:
Uw decoratie item snel en vakkundig laten monteren door één van onze monteurs? Kies dan voor onze voordelige montageservice. Prijzen zijn op basis van nacalculatie en ontvangt u vrijblijvend per email.

Preloader

Bestel uw zonwerende raamfolie op maat

Isolerende raamfolie met warmte- en UV werende werking. Deze hoogwaardige raamfolie van het type Signature 60 is een bijzonder aangename neutrale raamfolie die zich eenvoudig laat verwerken en toepasbaar is op de meest gangbare glassoorten zoals enkel- en dubbelglas, HR, HR+ en HR++ glas. Het grote voordeel van dit type zonwerende folie is dat deze geschikt is voor montage aan de binnenkant van het raam. Dus ook op isolatieglas!

Zonwerende folie met een neutrale tint!

Met neutraal getinte zonwerende folie kunt u gewoon naar binnen blijven kijken. De folie biedt u geen privacy maar wel de voordelen van een open en ruimtelijk gevoel. De zonwerende neutrale raamfolie is na montage nauwelijks zichtbaar. Bovendien is het aanbrengen van deze zonwerende raamfolie is zeer eenvoudig! Bij de zonwerende folie wordt een duidelijke plakinstructie meegeleverd waarmee u stap voor stap krijgt uitgelegd hoe u deze glasfolie moet aanbrengen.

Zonweringsfolie laten monteren?

Wilt u liever geen risico lopen en de zonwerende glasfolie laten monteren? Onze ervaren monteurs bevestigen de folie snel en vakkundig op uw raam, op locatie of bij u thuis. Bent u benieuwd wat de montage voor u zou kosten? Vink "montageservice" aan tijdens uw bestelproces of neem vrijblijvend contact met ons op voor een scherpe offerte op maat.

De voordelen van zonwerende folie op een rij

• Houdt tot 22% van de warmte tegen.
• Vermindert de kosten van uw energierekening vanwege vermindering van uw airco-gebruik en verwarming
• Geschikt voor montage op HR++ isolatieglas
• Minder schittering van de zon op beeld- en tv-schermen
• Maakt de ruimte niet donker
• Professionele en unieke uitstraling voor uw (bedrijfs-)pand, winkel of woonhuis
• Voordeliger dan rolluiken en screens
• Onderhoudsvriendelijk

 

Download hier de technische specificaties van de folie


Klantbeoordeling