Stickerset met kleurrijke vlinders

Verkoopprijs € 19,95
Is uw muur volledig vlak, glad en stofvrij? Dan volstaat een sticker met NORMALE KLEEFKRACHT. Heeft uw muur echter een structuur of behang met structuur? Kies dan voor een sticker met EXTRA STERKTE KLEEFKRACHT.
Kies uw type sticker

Preloader

Schitterend kleurrende vlinderstickers. Deze stickerset met prachtige vlinders kunnen voor vele toepasingen gebruikt worden. Als u kiest voor een stickerset met extra kleefkracht blijven deze prachtige vlinders ook uitstekend kleven op moeilijke ondergronden zoals steen, hout en zelfs gips en krijtbord! Leuk om bijvoorbeeld uw tuin mee op te vrolijke door ze te plakken op uw schutting.

 

De grote vlinders hebben een gemiddelde doorsnede van 11cm, de kleine 6 cm. De totale afmeting van de set is 35 x 70cm.

De stickers van UniekeStickers.nl zijn gemaakt van een hoogwaardig vinyl voorzien van een satijn (half glanzende) beschermlaag. De stickers kunnen eenvoudig met een sopje gereinigd worden. De stickers van UniekeStickers.nl zijn op iedere ondergrond te gebruiken, zolang de ondergrond maar glad, vlak en niet-zuigend is. Heeft u een ruwe of zuigende ondergrond, kiest u dan voor de stickers met extra kleefkracht voor een perfecte verkleving.


Klantbeoordeling