Glasfolie kan gebruikt worden om veel redenen. De ene persoon prefereert net dat beetje extra privacy in zijn/haar huis en de ander vindt het zachte licht prettiger dan hard daglicht. Ook kan het worden gebruikt om een patronen op een subtiele en nette manier in te verwerken. Glasfolie kan werkelijk een nieuwe dimensie toevoegen in een ruimte. Maar, wat zijn precies de voordelen van het gebruik van zulk glasfolie? Lees dit artikel om erachter te komen.
  Met stickers kunt u in een handomdraai je woning opleuken. Of het nu gaat om de muur, de ramen of de deuren, de mogelijkheden zijn eindeloos! En niet geheel onbelangrijk; het is ontzettend simpel. Het aanbrengen van een wandsticker is namelijk veel minder tijds- en arbeidsintensief dan een nieuw behang of het verven van de gehele oppervlakte. Een ander bijkomstig voordeel is dat de stickers aan te brengen zijn op iedere ondergrond. Het enige waar u op hoeft te letten is dat ze worden aangebracht op een gladde, niet-zuigende oppervlakte. Vandaag geven we 3 verschillende toepassingen voor stickers. Zit er een design voor u tussen?
Is uw woning of kantoor toe aan een opknapbeurt? Een verfsjabloon is een handig hulpmiddel wanneer u uw wanden of meubels een creatieve touch wilt geven. U kunt hierbij denken aan uw bedrijfslogo op de wanden van uw kantoor, maar ook aan een mooie tekening op de slaapkamer van uw kinderen. Alles is mogelijk! Verfsjablonen zijn gemaakt van flexibele
Echt op maat gemaakt fotobehang voor de meidenkamer. Roze, hartjes, prinsesjes en feeën. Alles is in het behang verwerkt. Zelfs een naam wordt er subtiel maar fraai in verwerkt. Jouw eigen op maat gemaakte fotobehang. Voor een tweetal klanten uit Lexmond hebben wij dit behang mogen produceren en monteren. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Lees dan snel meer...
Voor Zorgcomplex 's Heeren Lo heeft UniekeStickers leuke op maat gemaakte raamfolies mogen produceren en monteren. Benieuwd naar het resultaat? Lees snel verder...
Decoreer je tuinhek of schutting met een fotosticker De lente is in aantocht maar de tuin ziek er nog winters uit. Met een mooie voorjaarsfoto op sticker voor je tuinschutting krijg je direct het voorjaarsgevoel! Lees snel meer over onze schuttingstickers...
Heeft u last van veel inkijk in uw woning? Dan is raamfolie hiervoor een mooie oplossing! Op deze manier zorgt u eenvoudig voor wat meer privacy. Maar raamfolie kan naast een praktische functie ook een decoratieve functie hebben. Zo kunt u bijvoorbeeld uw voordeur opleuken met een pakkende tekst of met uw familienaam. En wat dacht u ervan om uw dou
Heeft u ook last van inkijk bij uw voordeur? Natuurlijk kunt u er een girdijntje ophangen, maar het is toch veel mooier om het glas te decoreren met Raamfolie? Hiermee krijgt het glas een waar matglas effect alsof deze is gezandstraald. Bovendien kunt u zelf uw eigen raamfolie bedenken, ontwerpen of laten maken! Hoe? Lees dan snel verder...
Voor een klant uit Zeeland hebben we een fraaie achterruitsticker geproduceerd en gemonteerd. Onze klant heeft zelf het ontwerp gemaakt en aangeleverd. Door de sticker op One-Way-Vision te printen kan er van buitenaf niet naar binnen worden gekeken, maar is het zich van binnenuit niet belemmerd. Hierdoor kan de gehele achterruit worden voorzien van
Muurstickers creëren snel en gemakkelijk een hele andere sfeer in huis. Het is een eenvoudige toevoeging aan het interieur en zorgen voor het middelpunt in de woon- of slaapkamer. De stickers kunnen in één standaard kleur of als full color worden gedrukt. Dit maakt de keuze voor design erg ruim. Benieuwd naar alle mogelijkheden van muurstickers? Wij leggen het hieronder uit!
Het wordt steeds populairder - fotobehang in huizen en bedrijfspanden. Zo kan het behang het middelpunt zijn van de kamer of de show stelen in een vergaderruimte. Fotobehang met bos kan zeer fris en rustgevend zijn. Wij geven je alvast drie inspirerende voorbeelden, zodat je hiervan beter beeld krijgt. Lees snel verder!
Je eigen foto op behang Wil je de slaapkamer, woonkamer of kinderkamer echt een unieke uitstraling geven? Laat dan je eigen foto levensgroot drukken op behang. Een fotoprint op behang is niet alleen uniek, maar bovendien ook nog heel persoonlijk. Zo maak je van iedere saaie muur een persoonlijke blikvanger.
Uw huisnummer of naam mooi en uniek gesneden uit hoge kwaliteit raamfolie? UniekeStickers maakt uw voordeur persoonlijk en uniek met op maat gemaakte raamfolie. Bovendien is onze raamfolie ook nog eens zeer betaalbaar!
Zonder beperkingen zoals "bruggen" je eigen verfsjablonen maken? Bij UniekeStickers.nl produceren wij sjablonen van jouw logo, foto of bestand. Zonder lastige beperkingen!
Voor Naturalis heeft UniekeStickers.nl een serie spuitsjablonen mogen produceren. Hierbij hebben wij gebruik gemaakt van sjablonen met een extreem sterke kleeflaag, waardoor de verfsjablonen zonder problemen op iedere ongegrond hechten.
Met trots beschikt UniekeStickers als eerste in Europa over de allernieuwste Roland SG540 printer met TrueVIS inkten. Hiermee produceren wij printwerk in nóg hogere resolutie, duurzame kwaliteit en bovendien milieuvriendelijk. TrueVIS-inkt is de volgende evolutie voor de eco-solvent inkttechnologie. De TrueVIS-inkt heeft het GREENGUARD Gold-certifi
Laat uw logo of bedrijfsnaam uit glasfolie snijden én monteren. UniekeSticker.nl ontwerpt, produceerd én monteert glasfolie, of ook wel privacyfolie genaamd, snel goed en voordelig op maat.
Ook zo gek van de nieuwe Dino rage? De dinoplaatjes van Albert Hein zijn enorm polulair. Zou het dan ook niet supervet zijn als jouw slaamkamer ook geheel in een Dino landschap verandert? Dat kan nu snel en gemakkelijk met het Dinobehang, Dinostickers of Dinoraamfolie van UniekeStickers.nl - Pimp jouw slaapkamer in Dino style.
Uw eigen glasfolie laten ontwerpen en produceren duur en ingewikkeld? Niet bij UniekeStickers.nl. Bij UniekeStickers.nl betaald u helemaal niets voor het ontwerp! Wij ontwerpen, produceren en (eventueel) monteren uw persoonlijke raamfolie geheel naar eigen wens. Snel en vakkundig.
Snel en eenvoudig uw promotie of aanbiedingen onder de aandacht brengen? Met onze statisch hechtende etalagestickers is dat een fluitje van een cent!

Klantbeoordeling