Fotobehang goedkoop op maat kopen of laten maken

Vandaag de dag zien we het steeds vaker terugkomen in huizen en bedrijven: fotobehang. Niet alleen maakt fotobehang de ruimte mooi en bijzonder, het zorgt tevens voor een meer creatievere uitstraling. Dus wilt u wat meer pit in een specifieke ruimte? Kies dan absoluut voor fotobehang! Unieke Stickers heeft vele mogelijkheden wat betreft fotobehang. Alle kleuren, maten en vormen zijn beschikbaar! Daarnaast is ons fotobehang voorzien van hoogwaardig vliesbehang waardoor het professionele kwaliteit bevat. Hierdoor worden scheuren voorkomen, gaat het plaatsen zonder enige moeite en heeft het een lange levensduur! Alle deze kwaliteitsaspecten waarborgt Unieke Stickers door in te kopen bij juiste leveranciers en A-merken.

Professioneel fotobehang voor iedere ruimte

Fotobehang kan in diverse ruimtes worden geplaatst en zorgen voor een centraal punt. Zo kan fotobehang het middelpunt worden door het interieur eromheen, sereen te houden en gebruik te maken van een minimaal aantal meubels. Less is more! Ook kan er gekeken worden naar de kleuren. Heeft u een donker interieur, dan springt licht fotobehang er goed uit en andersom. Letterlijk voor iedere ruimte is fotobehang een mogelijkheid. Zo hebben wij in ons vaste assortiment fotobehang speciaal voor op de kinderkamer maar ook dieren fotobehang voor de dierenliefhebber.

Doordat het fotobehang in alle afmetingen beschikbaar is, kan het zowel in kleine als grote kamers worden behangen. Zo kan een saai toilet in mum van tijd worden omgetoverd naar een excentrieke ruimte en een serieuze vergaderzaal naar een creatief hok. Vergeet overigens niet de slaapkamer! Want wil niet iedere dag wakker worden met landschap fotobehang zoals bos of strand?

Hoge kwaliteit fotobehang op maat

Unieke Stickers is één van de weinige partijen met een erg breed aanbod in fotobehang. Dit heeft onder andere te maken met de grote inkoop die wordt verricht. Daarnaast worden de mogelijkheden door Unieke Stickers oneindig gemaakt omdat het fotobehang op maat gemaakt kan worden. Wilt u bijvoorbeeld een levensgrote foto of schitterend patroon op hoogwaardig vliesbehang? Dat kan! Wij zorgen ervoor dat uw mooiste foto of zelfbedachte patroon in hoge resolutie wordt gedrukt. Zo bent u verzekerd van een voortreffelijk eindresultaat en uniek fotobehang!

Kies uw type behang of uitvoering

  • fotobehang_brushed_structuur
  • fotobehang_linnen_structuur
  • fotobehang_standaard

Standaard drukken wij uw fotobehang op een duurzaam en glad vliesbehang. Dit behang is mooi vlak en heeft een matte uitstraling. De maximale rolbreedte van ons standaard vliesbehang is 104cm. Standaard behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Linnen fotobehang is een hoge kwaliteit vliesbehang maar dan met een linnen structuur. Hierdoor krijgt uw muur een luxe textiel uitstraling. Bovendien is ons linnen fotobehang op maximaal 135cm breed te drukken, waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Linnen behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Brushed fotobehang maakt van uw muur een waar kunstwerk. Dit hoogwaardig behang heeft een structuur van verfstrepen waardoor de afdruk net lijkt alsof het schildert is. Ook dit luxe behang wordt gedrukt op rollen van maximaal 135cm breed waardoor u minder naden heeft en sneller klaar bent. Brushed behang kan snel en eenvoudig worden aangebracht met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang.

Naadloos behang is echt uniek. Dit fotobehang wordt volledig naadloos en uit 1 stuk voor u geproduceerd waardoor u geen naden heeft en zeer snel klaar bent met behangen. Naadloos fotobehang wordt gedrukt op een verweven polyester doek en heeft een matte textieluitstraling. Naadloos behang kunt u snel en eenvoudig aanbrengen met kant-en-klare behanglijm voor zwaar textielbehang. Uiteraard kunnen wij ook de montage van naadloos behang verzorgen. Neem daarvoor gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.

 

Klantbeoordeling