Fotobehang met eigen foto bestellen

Wilt u fotobehang met eigen foto bestellen van een uitstekende kwaliteit? Bij ons kan dat. Ons fotobehang wordt gedrukt op een professioneel vliesbehang. Daardoor blijft het veel langer mooi en scheurt het minder snel. Als u uw fotobehang met eigen foto wilt bestellen laat u uw eigen foto of uw eigen ontwerp drukken op duurzaam vliesbehang. Wij drukken uw ontwerp of foto op 220 grams vliesbehang van het topmerk Erfurt. Het voordeel van dit behang is dat het zich zeer eenvoudig laat verwerken. Zo smeert u de muren in met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang, waarna u de behangbanen eenvoudig stotend op de muur plakt. Behangen met fotobehang van Unieke Stickers wordt hiermee direct kinderspel.

Fotobehang met eigen foto laten drukken

Wilt u uw fotobehang met eigen foto laten drukken? Dan wordt het gedrukt in behangbanen van maximaal 130 cm breed. De hoeveelheid banen hangt af van de breedte van de door u opgegeven muur. Wij delen uw foto automatisch op in banen met een gelijke breedte. Hoewel onze printers haarscherp en fotorealistisch kunnen drukken op fotobehang hangt het eindresultaat natuurlijk af van de kwaliteit van uw foto. Het is daarom belangrijk dat uw foto scherp is en dat hij voldoende resolutie heeft. Uiteraard zullen onze grafische medewerkers uw foto goed bekijken en beoordelen voordat uw foto op behang gedrukt wordt. Twijfelt u zelf aan de kwaliteit van de foto, laat het ons dan even weten. Uiteraard beoordelen wij uw foto geheel vrijblijvend.

Fotobehang met eigen foto - kwaliteit hoeft niet duur te zijn

Omdat wij uw fotobehang met eigen foto zelf in eigen huis produceren kunnen wij het tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Natuurlijk wordt de kwaliteit daardoor niet minder. Zo drukken wij uw foto op 220 grams stevig vliesbehang met een fotografisch hoge resolutie van maar liefst 1.440 dpi. Dat resulteert in haarscherpe fotoprints met heldere kleuren. Wij gebruiken bovendien milieuvriendelijke en UV-bestendige inkten voor een duurzaam resultaat. Vliesbehang krimpt niet, het is vele malen sterker dan standaard fotobehang. Hierdoor is het eenvoudig aan te brengen en later zonder stoomapparaat en behang-krabbers weer gemakkelijk te verwijderen.

Bestel nu snel uw eigen foto, gedrukt op een hoge kwaliteit fotobehang.

 

Klantbeoordeling