Eigen foto op behang

Laat je eigen foto of ontwerp drukken op duurzaam vliesbehang. Wij drukken jouw ontwerp of foto op 220grams vliesbehang van het topmerk Erfurt. Het voordeel van dit behang is dat het zich zeer eenvoudig laat verwerken. Zo lijm je de muren in met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang waarna je de banen behang eenvoudig stotend op de muur plakt. Behangen met fotobehang van UniekeStickers.nl wordt hiermee kinderspel.

Je eigen foto op fotobehang laten drukken

Jouw foto wordt gedrukt in behangbanen van maximaal 72cm breed. De hoeveelheid banen hangt af van de breedte van de muur. Wij delen automatisch jouw foto op in banen met een gelijke breedte. Hoewel onze printers haarscherp en fotorealistische fotobehangen kunnen drukken hangt het eindresultaat af van de kwaliteit van jouw foto. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat de foto goed scherp is en dat deze voldoende resolutie heeft. Uiteraard zullen onze grafische medewerkers de foto goed bekijken en beoordelen hierop. Twijfel je zelf aan de kwaliteit van de foto laat het ons weten. Uiteraard kunnen wij geheel vrijblijvend jouw foto hierop beoordelen.

Kwaliteit fotobehang hoeft niet duur te zijn

Omdat wij het fotobehang geheel in eigen huis produceren kunnen wij het behang tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Ondanks onze lage prijs is de kwaliteit niet minder! Zo drukken wij jouw foto op 220grams stevig vliesbehang op een fotografisch hoge resolutie van wel 1440 dpi. Dit resulteert is haarscherpe fotoprints met heldere kleuren. Bovendien gebruiken wij milieu vriendelijke en UV-bestendige inkten voor een duurzaam resultaat.

Vliesbehang krimpt niet en is vele malen sterker dan standaard fotobehang. Hierdoor is het fotobehang eenvoudig aan te brengen en later zonder stoomapparaat en behangkrabbers weer te verwijderen.

Bestel snel jouw eigen foto gedrukt op hoge kwaliteit fotobehang!

 

Klantbeoordeling