Voordelig en snel muurstickers op maat kopen of laten maken

Met muurstickers creëert u al snel en eenvoudig een geheel andere sfeer. Muurstickers zijn met name populair voor in de babykamer en kinderkamer. In deze ruimtes kunnen de muurstickers op een leuke en originele manier worden gedecoreerd. Doordat Unieke Stickers gebruik maakt van de beste materialen, zijn de muurstickers niet alleen zeer eenvoudig te monteren maar gaan ze tevens lang mee. Ons aanbod in muurstickers is erg divers. Zo hebben wij voor de kinderkamer speciale muurstickers in de vorm van dieren en animaties. Tevens kunnen deze stickers voorzien worden met de naam van het kind, dit doet Unieke Stickers geheel kosteloos. Niet alleen baby- of kinderkamers zijn mooie ruimtes voor muurstickers, ook de woonkamer kan hiermee bijzonder worden gemaakt. Denk hierbij aan huiselijke en sfeervolle muurstickers.

Doordat de muurstickers in zowel in één standaard kleur als full color kunnen worden gedrukt, is de keuze qua kleuren erg ruim. Daarnaast groeit wekelijks ons aanbod aan unieke muurstickers. Mocht desondanks de gewenste muursticker er niet tussen zitten, dan kunnen wij deze geheel op maat laten maken. Bovendien zijn onze muurstickers voorzien van een scherpe prijzen en vindt bij ons altijd goedkope muurstickers!

Muurstickers goedkoop laten maken

Naast onze vaste muursticker designs, kunnen wij voordelig muurstickers op maat maken. Hierbij kan een een eigen foto of bestand afgedrukt worden in de vorm van een unieke muursticker. Denk hierbij aan foto’s van de kinderen of kleinkinderen. Bovendien kunnen wij de muursticker contour snijden, waardoor het een bijzondere vorm krijgt en het meer gaat opvallen. Ofwel - zowel de afbeelding als vorm kan zelf bepaald worden, waardoor er een geheel eigen muurstickers wordt gecreëerd. Alles zoals u graag wilt!

Muurstickers die altijd goed plakken

Wij drukken onze muurstickers op duurzaam polymeer vinyl. Deze vinylstickers zijn zeer eenvoudig te plakken, hebben een enorm lange levensduur en kunnen verwijderd worden zonder scheuren en lijmresten. Bovendien kunnen wij de muurstickers voorzien van extra sterke kleefkracht. Deze unieke muurstickers blijven werkelijk op alle ondergronden (zowel binnen als buiten) perfect kleven. Denk dan aan ondergronden als onbehandeld hout, steen, beton, gips en zelfs stucwerk! Mocht u dit willen, vraagt dit dan extra aan.

Wilt u meer informatie of direct een eigen muursticker laten maken? Neem dan gerust contact met ons op en laat je verbazen over de vele mogelijkheden en vaste lage prijzen!

Klantbeoordeling