XL deursticker met structuurprint op maat gemaakt

Onze XL deursticker met structuurprint of deurfolie met structuurprint is een bijzondere zelfklevende folie waarmee u uw complete deur kunt bestickeren. Met deze speciale deursticker met structuur creëert u in een handomdraai een totaal andere look-and-feel aan uw deur en uw interieur. Onze XL deurstickers met structuurprint worden gedrukt op zelfklevend vinyl van gerenommeerde merken. Ze zijn heel gemakkelijk zonder luchtbellen aan te brengen en hebben een duurzame hechting voor jarenlang plezier. Wilt u graag een mooie deursticker met structuurprint op uw deur aanbrengen? Kies dan voor één van de mooie structuren uit onze uitgebreide collectie of lever zelf een structuurprint aan.

Geef uw deur een andere look met deurstickers met structuurprint

Verander de uitstraling van uw deur in een handomdraai met onze op maat gemaakte deurstickers met structuurprint. Deze deurfolies met foto van een bijzondere structuur worden voor u op maat geproduceerd. Bij het bestellen van uw eigen deursticker met foto van een structuur kunt u kiezen uit één van onze hoge kwaliteitsfoto’s. U kunt echter ook kiezen voor het laten vervaardigen van uw eigen deursticker met een eigen foto van een structuur. Op die manier bepaalt u zelf hoe uw deur en dus uw interieur er uit komt te zien. Indien u zelf een foto van een structuur aanlevert voor een unieke deursticker controleren wij voorafgaand aan de productie altijd uw aangeleverde foto. Zo zien we direct of deze voldoet aan de kwaliteitseisen en komt u later niet voor verrassingen te staan.

Verschillende soorten deurfolie met structuurprint

Wij bieden een geschikte deurfolie met structuurprint voor iedere toepassing. Onze standaard deurfolie is van een hoge kwaliteit vinyl en heeft een duurzame hechting. Daarmee kunt u uw deur voor jaren voorzien van de door u gekozen structuurfoto. Wilt u uw deursticker met structuurprint sneller kunnen verwijderen? Kies dan voor een deursticker van onze unieke removable folie. Deze speciale deurfolie is voorzien van een niet-permanente kleeflaag en heeft een perfecte hechting op gladde en vlakke deuren. Toch kan hij net zo eenvoudig weer zonder lijmresten of gedoe van uw deur verwijderd worden. U kunt bij beide soorten folie met structuurprint kiezen voor een glanzende of een matte beschermlaag. Daarmee is uw deursticker extra goed beschermd tegen vocht, vuil en verkleuring!

Klantbeoordeling