XL deursticker met bijzondere structuren op maat gemaakt

Onze XL deursticker, som ook wel deurfolie genoemd, is een speciale zelfklevende folie waarmee u de gehele deur kunt beplakken.  Onze XL deursticker wordt gedrukt op zelfklevend vinyl van gerenommeerde merken en zijn zeer eenvoudig en zonder luchtbellen aan te brengen en hebben een duurzame hechting voor jarenlang plezier. Hiermee creëert u in een handomdraai een totaal andere look-en-feel aan uw deur en uw interieur.

XL deursticker structuur

Onze XL deursticker met diverse structuren wordt op maat geproduceerd. U kunt kiezen uit één van de vele hoge kwaliteit foto's óf u laat uw eigen deursticker produceren van uw eigen foto of ontwerp. Alles kan! Hiermee bepaalt u zelf hoe uw deur endus uw interieur eruit komt te zien. Uiteraard zullen wij voorafgaande aan de productie van uw eigen XL deursticker altijd uw bestanden technisch controleren of deze voldoen aan de kwaliteitseisen zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

XL deursticker in verschillende uitvoeringen

Voor iedere toepassing hebben wij een geschikte deursticker. Onze standaard XL deursticker is van een hoge kwaliteit vinyl en heeft een duurzame hechting waarmee u de deur voor jarenlang kunt voorzien van uw persoonlijke opdruk. Liever iets tijdelijks? Kies dan voor onze unieke removable folies. Deze unieke deursticker is voorzien van een niet-permanente kleeflaag en heeft een perfecte hechting op gladde en vlakke deuren maar kan bovendien net zo eenvoudig weer zonder lijmresten of gedoe van de deur verwijderd worden. Daarbij kunt u bij beide soorten folie kiezen voor een glanzende of een matte beschermlaag waarmee uw deursticker nog eens extra goed beschermd is tegen vocht, vuil en verkleuring!