Raamfolie Love
Verkoopprijs € 28,50
Raamfolie hartjes
Verkoopprijs € 28,50

Gesneden horizontale raamfolie op maat gemaakt

Hoge kwaliteit raamfolie waarbij alle witte elementen van onze designs uit de folie wordt gesneden en dus transparant op uw raam zijn. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een premium zandstraalfolie waarin microscopische zilverpareltjes verwerkt zitten. Door deze subtiele toevoeging worden de uitgesneden elementen goed zichtbaar op het raam van wege het grote contrast. De folie geeft het raam als het ware een gezandstraald effect.

Raamfolie op maat gemaakt

Al onze raamfolie designs worden helemaal voor u op maat gemaakt. Als u de geweste breedte en hoogte van uw folie invoert gaan wij direct na uw bestelling voor u aan de slag! Binnen enkele werkdagen ontvangt u dan van ons een ontwerpvoorstel welke wij, na uw goedkeuring, met zorg zullen gaan produceren. Binnen enkele werkdagen ontvangt u de raamfolie op maat, inclusief handleiding en gratis montage rakeltje thuis. Wilt u liever de raamfolie laten monteren? Selecteer dan onze voordelige montageservice en ontvang na uw bestellig geheel vrijblijvend een prijsopgave van ons.

Hoge kwaliteit raamfolie voor een duurzaam resultaat

Maak uw raam uniek door het toevoegen van raamdecoratie. Denk hierbij aan het op maat maken van raamfolie. Hierbij kunt u denken aan diverse dessings en/of uitsnedes. Glasfolie welke permanent moet blijven zitten, wordt uitgesneden en/of gedrukt op duurzame raamfolie. Deze folie is van de beste kwaliteit en zorgt voor een lange levensduur. Zo wordt de duurzame plakfolie al jarenlang toegepast in de professionele industrie vanwege de hoge kwalitatieve eigenschappen. Om de kwaliteit van raamfolie te waarborgen, werken wij uitsluitend met gerenommeerde merken/foliefabrikanten. Zo hebben wij onder andere het raamfoliemerk Avery in ons assortiment. Al jarenlang wordt Avery toegepast in de professionele markt, vanwege haar duurzaamheid en hoge kwaliteit.

Klantbeoordeling