XL deursticker met stadsfoto op maat gemaakt

Onze XL deursticker met stadsfoto of onze deurfolie met stadsfoto is een zelfklevende deursticker waarmee u uw deur volledig kunt bestickeren. Met deze bijzondere deurfolie met stadszicht creëert u in een handomdraai een totaal andere look-and-feel aan uw deur en interieur. Onze XL deurstickers met foto van een stad worden gedrukt op zelfklevend vinyl van gerenommeerde merken. Ze zijn heel gemakkelijk en zonder luchtbellen aan te brengen en hebben een duurzame hechting voor jarenlang plezier. Wilt u ook een deursticker met stadsfoto op uw deur? Bekijk dan snel de leuke mogelijkheden of lever zelf een unieke foto aan voor uw persoonlijke stadsdeur!

Geef uw deur een andere look met deurstickers met stadsfoto

Verander de uitstraling van uw deur in een handomdraai met onze op maat gemaakte deurstickers met stadsfoto. Onze deurstickers worden altijd op maat geproduceerd. Bij het bestellen van een deursticker op maat kunt u kiezen uit één van de hoge kwaliteit foto's van onze website. U kunt echter ook een deursticker met stadsfoto laten produceren van uw eigen foto of ontwerp. Daarmee bepaalt u zelf hoe uw deur en uw interieur er uit komt te zien en heeft u altijd een persoonlijk ontwerp. Levert u een eigen stadsfoto aan voor uw deur, dan zullen wij voorafgaand aan de productie altijd uw bestanden technisch controleren. Zo zien wij direct of uw stadsfoto voldoet aan de kwaliteitseisen, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

Verschillende soorten deurfolie met stadsfoto

Voor iedere toepassing hebben wij een geschikte deursticker met stadsfoto. Onze standaard deurfolie is van een hoge kwaliteit vinyl en heeft een duurzame hechting waarmee u uw deur voor jaren kunt voorzien van de door u gekozen stadsfoto. Wilt u liever iets tijdelijks? Kies dan voor onze unieke removable folie. Deze speciale deurfolie is voorzien van een niet-permanente kleeflaag en heeft een perfecte hechting op gladde en vlakke deuren. Zo kan die eenvoudig weer zonder lijmresten of gedoe van uw deur verwijderd worden. Bij beide soorten deurfolie met foto van een stad kunt u kiezen voor een glanzende of een matte beschermlaag. Daarmee is uw deursticker met stadsfoto nog eens extra goed beschermd tegen vocht, vuil en verkleuring!

Klantbeoordeling