Wat is statisch hechtende raamfolie

 

Eenvoudig aan te brengen statisch hechtende raamfolieStatische raamfolie heeft dezelfde luxe uitstraling als een permanente raamfolie, maar is vele malen eenvoudiger aan te brengen. Luchtbelletjes behoren hiermee tot het verleden!

Statische raamfolie is een relatief nieuw product dat geheel op maat ontworpen kan worden voor elk denkbaar raam. Het is een unieke folie die ideaal is voor het laten bedrukken of uitsnijden van de meest uiteenlopende opties. Denk daarbij aan een huisnummer en familienaam voor particulieren, of afbeeldingen en teksten voor zakelijk gebruik. Eén van de voordelen van statisch hechtende raamfolie ten opzichte van normale raamfolie is dat het super eenvoudig aan te brengen is en bovendien tijdelijk te verwijderen. Deze folie met een statische werking kan namelijk steeds weer opnieuw worden aangebracht en hergebruikt en dat is vooral voor de zakelijke markt erg interessant.

Het aanbrengen van statische raamfolie

Statische raamfolie heeft een stevige professionele basis. Daardoor is deze raamfolie niet te vergelijken met een statisch hechtende raamfolie die u kunt vinden in de bouwmarkt of elders op het internet. Deze specifieke folie is van een professionele kwaliteit, waardoor de kans op verkeerd aanbrengen nihil is. Het kan eenvoudig worden aangebracht met een beetje water en zeep, zonder enige kans op luchtbellen. De unieke “quick apply” technologie van dit product zorgt bovendien voor een gegarandeerde hechting. Mede doordat de statische raamfolie super eenvoudig is aan te brengen is de folie erg populair bij mensen die geen risico willen lopen op een mislukte montage. Statisch hechtende raamfolie wordt vaak toegepast bij zakelijke projecten, maar kan ook worden gebruikt voor particuliere doeleinden. Het product heeft bovendien een zeer lange levensduur.

Op maat gemaakte statische raamsticker is super eenvoudig in één keer op het raam te plakken zonder luchtbelletjesStatische raamstickers zijn super eenvoudig en zonder luchtbelletjes op het raam te plakken. Zit de folie niet goed? Dan kun je deze eenvoudig weer verwijderen en opnieuw aanbrengen.

De voordelen van statische folie

  • Super eenvoudige montage
  • Herpositioneerbaar
  • Stevig en duurzaam materiaal
  • Zeer lange levensduur
  • Eenvoudig verijwderbaar
  • Herbruikbaar

Een bijzondere raamfolie voor zakelijke projecten

Statisch hechtende raamfolie is een uniek product voor de zakelijke markt. Het kan worden bedrukt met letters, figuren of symbolen in elke denkbare kleur. Zeker als het gaat om kleine losse afbeeldingen die ver van elkaar verwijderd staan is statische raamfolie een ideale en voordelige oplossing ten opzichte van losse snijteksten of -symbolen. Door het op de folie gedrukte patroon lijkt het na het aanbrengen van de folie alsof de letters of symbolen direct op het glas zijn gedrukt. Dat maakt de mogelijkheden van deze folie enorm. Tenslotte kan op deze manier iedere denkbare afbeelding of tekst direct en semi permanent op een raam worden aangebracht. Een ideale oplossing dus voor winkelruiten, etalages of glazen wanden van bijvoorbeeld kantoorpanden.

Nog meer voordelen van statische raamfolie

Statische raamfolie van UniekeStickers is niet optisch waarneembaar op een raam of glazen wand. Daardoor lijkt het, alsof de bedrukking rechtstreeks op het raam is aangebracht. Omdat de folie met elke denkbare tekst, afbeelding of symbool kan worden afgedrukt, biedt deze bijzondere folie ongekend veel mogelijkheden. Wij bieden bovendien diverse opties met speciale printtechnieken. Zo kunnen we de folie bedrukken in verschillende maten van doorschijnendheid. Daardoor ontstaat een prachtig contrast op uw raam. U kunt bovendien kiezen voor een fullcolour print, een simpele lijntekening en elke andere denkbare vorm van bedrukking. Handig als contour uitsnijden geen optie is door een grote hoeveelheid cijfers, letters of symbolen.

 

Klantbeoordeling