Fotobehang in Rivièra Maison stijl

Bent u helemaal gek op Riviera Maison of heeft u uw interieur helemaal in Rivièra Maison stijl? Dan is ons exclusieve La Maison fotobehang zeker iets voor u. Met schitterende afbeeldingen, zachte warme kleuren en patronen in Rivièra Maison sfeer, hoogwaardig gedrukt op duurzaam vliesbehang, brengt u de Rivièra stijl snel en eenvoudig terug in uw interieur.

Op maat gemaakt La Maison Fotobehang

Ons fotobehang wordt geheel voor u op maat gemaakt. Nadat u het fotobehang heeft besteld gaat onze ontwerpstudio direct voor u aan de slag en ontvangt u een voorbeeld hoe het fotobehang eruit zal komen te zien. Wij passen het fotobehang geheel aan uw wensen aan, en gaan uw behangproduct pas produceren nadat u tevreden bent over het ontwerpvoorstel.

Snelle en eenvoudige montage

Door gebruik te maken van uitsluitend de beste behangmaterialen leveren wij u absolute topkwaliteit fotobehang. Ons 220grams stevige vliesbehang van Erfurt is hierdoor zeer eenvoudig en snel te monteren. U rolt uw muur in met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang en plakt vervolgens de behangbanen eenvoudig stotent tegen elkaar aan op de wand. Door de royale grootte van de behangpanelen (maximaal 71cm breed) is behangen geen straf maar kinderspel.

La Maison Fotobehang is géén origineel Rivièra Maison Fotobehang! Onze La Maison behangcollectie wordt geheel op maat gemaakt en is niet afkomstig van Rivièra Maison.

Klantbeoordeling