XL deursticker met deurprint op maat gemaakt

Onze XL deursticker met deurprint, ook wel deurfolie met deurprint genoemd, is een speciale zelfklevende folie waarmee u uw gehele deur kunt beplakken. Met deze deursticker creëert u in een handomdraai een totaal andere look-and-feel aan uw deur en uw interieur. Onze XL deurstickers met deurprint worden gedrukt op zelfklevend vinyl van gerenommeerde merken. Ze zijn zeer eenvoudig en zonder luchtbellen aan te brengen en hebben een duurzame hechting voor jarenlang plezier. Wilt u ook een bijzondere deur in uw woning? Bestel dan een deursticker met een bijzondere deurprint, geheel op maat gemaakt.

Geef uw deur een andere look met deurstickers op maat

Verander de uitstraling van uw deur in een handomdraai met onze op maat gemaakte deurstickers met deurprint. Onze deurfolies worden voor u op maat geproduceerd. U kunt daarbij kiezen uit één van de vele hoge kwaliteit foto's op onze website óf u laat uw eigen deursticker produceren van uw eigen foto of ontwerp van een deur. Alles kan! Op deze manier bepaalt u zelf hoe uw deur en dus uw interieur er uit komt te zien. Levert u zelf een foto aan voor een bijzondere deurprint op uw deursticker? Dan zullen wij voorafgaand aan de productie altijd uw bestanden technisch controleren om te zien of deze voldoen aan de kwaliteitseisen. Zo komt u later niet voor verrassingen te staan.

Verschillende soorten deurfolie met deurprint

Wij hebben een geschikte deurfolie met deurprint voor iedere toepassing. Onze standaard deurfolie met foto van een deur is van een hoge kwaliteit vinyl en heeft een duurzame hechting. Daarmee kunt u uw deur jarenlang voorzien van uw persoonlijk gekozen opdruk. Wilt u liever iets tijdelijks? Kies dan voor onze unieke removable folie. Deze speciale deurfolie is voorzien van een niet-permanente kleeflaag. Deze deursticker heeft een perfecte hechting op gladde en vlakke deuren en kan net zo eenvoudig weer zonder lijmresten of gedoe van uw deur verwijderd worden. U kunt bij beide soorten folie kiezen voor een glanzende of een matte beschermlaag. Daarmee is uw deursticker met deurfoto nog eens extra goed beschermd tegen vocht, vuil en verkleuring!

Klantbeoordeling