Fotobehang Oude muur - altijd bijzonder 

Met ons Fotobehang Oude muur creëert u in een wip een geheel andere sfeer in uw woonkamer, slaapkamer of andere ruimte in uw huis. Maak van uw muur een echte eye-catcher met een schitterend fotobehang van oude muren of texturen. Gaat u voor een fotobehang van een oude muur van bakstenen, gescheurd beton of oude houten planken? Wij hebben ook oude muur fotobehang met graffiti afbeeldingen die uw kamer helemaal zullen veranderen. Natuurlijk is ons Fotobehang Oude muur van een uitstekende kwaliteit. Omdat iedere foto op vliesbehang wordt gedrukt scheurt het niet, is het eenvoudig aan te brengen en ook weer snel te verwijderen. Wij drukken en snijden uw mooiste fotobehang voordelig, snel en helemaal op maat! 

Fotobehang Oude muur - helemaal op maat gemaakt

Ons fotobehang met een afbeelding van een oude muur wordt helemaal op maat gemaakt. Heeft u een mooi fotobehang uit onze uitgebreide collectie uitgekozen? Dan ontvangen wij graag de maten van uw muur. Daarmee zorgt onze ontwerpstudio er voor dat het fotobehang exact aansluit op uw wand. U ontvangt van ons een voorbeeld van hoe uw muur er uit zal zien met het door u gekozen Fotobehang Oude muur. Is ons voorstel akkoord? Dan wordt het behang geproduceerd, geheel naar uw wensen en op maat. Wilt u het behang graag nog iets anders aangeleverd krijgen? Dan passen wij het ontwerp aan zodat het helemaal naar uw zin is. Wij gaan pas over tot produceren als u tevreden bent over ons ontwerpvoorstel.

Ons fotobehang is eenvoudig aan te brengen

Natuurlijk leveren wij u een topkwaliteit fotobehang tegen een scherpe prijs. Door gebruik te maken van uitsluitend de beste behang-materialen weet u zeker dat uw Fotobehang Oude muur van een perfecte kwaliteit zal zijn. Ons 220 grams stevige vliesbehang is heel eenvoudig en snel aan te brengen. U hoeft alleen uw muur met kant-en-klare behanglijm in te smeren, waarna u de behangbanen eenvoudig stotend tegen elkaar aan plakt op de wand. Omdat de behang panelen een royale grootte hebben (maximaal 130cm breed) is behangen met ons fotobehang geen straf maar kinderspel. Het resultaat zal u zeker bevallen en uw muur blijft jaren mooi.

Bestel nu snel uw eigen Fotobehang Oude Muur, gedrukt op een hoge kwaliteit vliesbehang.

 

Klantbeoordeling