Raamfolie voordelig op maat gemaakt   bestel direct button

Laat uw eigen raamfolie ontwerpen en produceren. Uw familienaam, uw huisnummer of een bedrijfslogo gesneden uit professionele raamfolie. Nagenoeg ieder denkbaar idee is mogelijk. Wij kunnen zelfs uw afbeelding, logo of ontwerp drukken en contoursnijden uit raamfolie. Met onze raamfolie op maat krijgen ramen al snel een unieke look.

Raamfolie bestellen in onze webshop

Wilt u direct raamfolie bekijken of bestellen in onze webshop? Dat kan simpel door op deze link te klikken. Hier vindt u schitterende ontwerpen die wij uit raamfolie kunnen snijden en zelfs op raamfolie kunnen drukken. Daarnaast is het ook mogelijk om van uw eigen foto of bestand raamfolie te laten maken. Uiteraard is het ook mogelijk dat wij voor u een ontwerpvoorstel maken. Neem daarvoor gerust contact met ons op.

Raamfolie materiaal en kwaliteit

De raamfolie van UniekeStickers.nl is van een hoogwaardige professionele kwaliteit. Wij werken uitsluitend met de beste raamfolie die op de markt verkrijgbaar is. Hierdoor is de raamfolie niet alleen makkelijk en zonder luchtbellen te plakken, bovendien gaat deze jaren mee. Onze raamfolie is absoluut niet te vergelijken met de goedkope raamfolie varianten uit bijvoorbeeld de bouwmarkt.

De raamfolie heeft een matte structuur (zandstraal effect). Hierdoor kan de raamfolie, naast dat er vormen en teksten uit gesneden kunnen worden, ook op geprint worden. Daarbij maken wij gebruik van speciale UV-bestendige inkten voor schitterend heldere kleuren en lange levensduur.

Raamfolie kan eenvoudig worden aangebracht op ramen of spiegels. Hiervoor hebben wij diverse instructie video's en een uitgebreide montagehandleiding die u eenvoudig door het plakproces heen loodst.

Raamfolie gesneden of bedrukt

U kunt ervoor kiezen om elementen of teksten uit de raamfolie te laten snijden of om deze er juist op te bedrukken. Iedere soort heeft zo zijn eigen uitstraling en voordeel. Als u kiest voor gesneden raamfolie dan gebruiken wij standaard een zandstraalfolie. Deze raamfolie heeft een lichte glinstering als er licht op schijnt waardoor de uitgesneden teksten of elementen goed zichtbaar zullen zijn op uw raam. Gesneden raamfolie wordt ook vaak toegepast op voordeuren vanwege haar luxe gezandstraalde uitstraling.

gesneden raamfolie op voordeur in nieuwegein houten vianen

 

Kiest u voor bedrukte raamfolie dan gebruiken wij standaard een melkglasfolie of ook wel privacyfolie genoemd. Deze melkglasfolie heeft de uitstraling van echt matglas waardoor een foto bedrukking of een bedrukking met teksten en elementen perfect zichtbaar zullen zijn en kleuren goed tot hun recht komen.

keukenraam raamfolie met foto bedrukking

 

Kiest u er dan voor om een bedrukte raamfolie op uw voordeur of keukenraam te monteren? Dan is het aan te bevelen om de folie aan de buitenkant van uw raam te bevestigen voor een zo optimaal mogelijke zichtbaarheid. Onze bedrukte raamfolies worden gemaakt van hoogwaardige professionele kwaliteitsfolies welke ook een perfect duurzame hechting zullen hebben aan de buitenkant van uw beglazing.

voordeur raamfolie domtoren

 

Raamfolie voor de badkamer

Vanwege de duurzame zelfklevende hechting van onze raamfolie is het ook mogelijk om deze te gebruiken in natte ruimten zoals uw badkamer of douchecabine. Hiermee creëert u niet alleen meer privacy maar bovendien geeft u uw interieur een luxe personal touch. Ook de badkamerfolies kunnen worden gesneden of bedrukt voor meer privacy

Statisch hechtende raamfolie en raamstickers

Wilt u liever iets tijdelijks op uw raam? Bijvoorbeeld een geboorteaankondiging, een jubileumsticker of een kerstgroet. Maar ook een verjaardag of iemand die geslaagd is etc. Dan is onze statische raamfolie iets voor u. Nagenoeg ieder denkbaar idee kunnen wij op statisch hechtende raamfolie printen en/of contoursnijden. Bovendien is de statische raamfolie eenvoudig te plakken en net zo eenvoudig zonder lijmresten weer van het raam te verwijderen. Daarbij kunt u de raamfolie zelfs volgend jaar weer gebruiken.

Raamfolie laten monteren?

Vindt u de raamfolie schitterend maar durft u het toch niet zelf te plakken? UniekeStickers.nl kan de raamfolie ook bij u komen monteren. Snel en vakkundig. Vink tijdens uw bestelling aan dat u gebruik wilt maken van onze montageservice en u ontvangt een vrijblijvende prijsopgave per email.

raamfolie restaurant

 

De voordelen van raamfolie

Raamfolie kent vele voordelen waarbij wij ze even op een rijtje zetten:

  • Verfraaid het aanzicht van het glas
  • Verminderd inkijk
  • Uitzicht naar buiten blijft grotendeels onbelemmerd
  • Raamfolie kan zowel geprint als contourgesneden worden
  • Montage service mogelijk

Vragen over raamfolie

Heeft u vragen over raamfolie? Neem eens een kijkje bij onze Veel gestelde vragen pagina of neem contact met ons op middels het contactformulier.

 

Klantbeoordeling