Bent u op zoek naar corona stickers of houd afstand stickers die zowel binnen als buiten goed blijven kleven? Wij leveren ze geheel op maat en in iedere gewenste kleur. Onze stickers zijn verkrijgbaar in verschillende talen en in diverse uitvoeringen. Zo kunt u vloerlijnen bestellen, vloerstickers of vloerpijlen en waarschuwingsstickers, stuk voor stuk met verschillende afbeeldingen of aanduidingen. Zoekt u een eenrichtingspijl, wilt u een veiligheidszone creëren of wilt u vooral mensen erop attenderen dat ze afstand moeten bewaren? Met onze corona stickers in diverse talen is dat allemaal mogelijk. Optioneel is het zelfs mogelijk uw vloerstickers te personaliseren met de naam van uw bedrijf, een eigen (huisstijl)kleur of een aansprekende tekst.

Waarom kiezen voor een corona sticker van UniekeStickers?

Onze stickers zijn met recht uniek te noemen, ze bieden vele voordelen:

  • Duurzame verkleving en eenvoudig zonder lijmresten weer te verwijderen
  • Kleven op vele ondergronden zoals gladde of ruwe vloeren, (bakstenen of betonnen) muren en zelfs (laagpolig) tapijt of droogloopmatten
  • Geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik
  • Kunnen gratis worden gepersonaliseerd
  • Worden op maat gemaakt
  • Snelle levering mogelijk
  • Eenvoudig en snel aan te brengen én zonder lijmresten weer te verwijderen
  • Verkrijgbaar in iedere gewenste taal

Stickers voor corona preventie, de mogelijkheden 

UniekeStickers biedt de meest uiteenlopende soorten stickers ter preventie van verspreiding van Covid-19 of het corona virus. Zo kunt u onze corona stickers bestellen als ondersteuning voor looproutes of eenrichtingsverkeer, afstandslijnen en wachtstippen. Tevens bieden we waarschuwingstickets om bezoekers en klanten te herinneren aan de afstandsregels. Vooral in kleinere ruimtes zijn die erg belangrijk. Onze stickers zijn toepasbaar op vloeren en muren en blijven perfect kleven op nagenoeg iedere vloer zowel binnen als buiten. De vloerstickers blijven zelfs kleven op (laagpolig) tapijt, vloerkleden en deurmatten! Onze corona stickers worden altijd op maat gemaakt en indien gewenst geheel gratis gepersonaliseerd. Neem voor deze laatste optie even contact met ons op.

Maatwerk corona stickers

Onze corona stickers worden altijd op maat gemaakt. Ze zijn verkrijgbaar in iedere denkbare taal, maar standaard worden ze geleverd in het Nederlands, Engels, Arabisch en Pools. Wilt u corona stickers bestellen in een andere taal of ze gratis laten personaliseren met uw bedrijfsnaam of huisstijl(kleur)? Neem dan contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.

Meer weten over onze corona stickers?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw bedrijf of organisatie met onze stickers een veilige omgeving te bieden voor bezoekers? Heeft u vragen over maatwerk of een speciaal product? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als u een andere oplossing zoekt die u niet terug vindt op onze website kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee.

 

Klantbeoordeling