Voorbeelden van muurstickers

Op deze pagina treft u voorbeelden en resultaten aan van muurstickers en bestickeringen. Wilt u zien ook snel en eenvoudig een muursticker bestellen, klik dan hier en ga direct naar onze webshop.

Muursticker in douche

Een mooie fotowand in uw douche? Dat kan met onze speciale vinyl muurstickers voorzien van extreem sterke kleeflaag. De vinylstickers zijn waterafstotend en voorzien van een vochtbestendige en extreem sterke kleeflaag. Uiteraard moet de muurbestickering na montage rondom wel goed worden afgekit. Voor een klant uit Zuid Holland hebben wij de douche ook voorzien van zo'n mooie wandbetickering. In dit geval heeft de klant zelf de foto aangeleverd welke wij haarscherp hebben afgedrukt en op locatie hebben gemonteerd.

Ook een mooie fotowand in uw badkamer? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvande prijsopgave.


Muurbestickering voor de kinderkamer

Muren met structuur of liever een tijdelijke bestickering? Met onze grote collectie muurstickers hebben wij voor iedere ondergrond of toepassing wel een geschikte muursticker. Bovendien maken wij de muurstickers helemaal voor u op maat. Uw eigen foto of design, of liever het design door ons laten maken of kiezen uit miljoenen prachtige foto's uit onze beeldbank, alles is mogelijk. Voor deze klant uit de omgeving van Amsterdam hebben wij twee kinderkamers mogen opfleuren met een design op maat. Bovendien is één van de kinderkamers voorzien van een gekorrelde muur waarbij wij gebruik hebben gemaakt van onze speciale high-tack muurfolie voor een strak en duurzaam resultaat.

 

Klantbeoordeling