Fotobehang kinderkamer van stevige kwaliteit 

Ons Fotobehang Kinderkamer biedt een sterke kwaliteit tegen een zeer gunstige prijs. Als u druk bezig bent met de kinderkamer en u wilt er echt iets speciaals van maken dan is een volledig op maat gemaakt fotobehang ideaal. Fotobehang voor een kinderkamer is altijd leuk. Hiermee creëert u echt een unieke wand waar ieder kind blij mee is. Ons Fotobehang Kinderkamer is enorm sterk. Het wordt gedrukt op duurzaam vliesbehang en dat betekent dat het niet snel scheurt en zich eenvoudig laat verwerken. U kunt de banen stotend tegen elkaar aan op de muur plakken. Daarmee wordt behangen echt kinderspel.

Fotobehang Kinderkamer - gratis op maat gemaakt

Wilt u het fotobehang voor uw kinderkamer volledig op maat laten maken? Dat is voor ons geen probleem. We kunnen uw kinder-fotobehang ook digitaal aanpassen. Zo kunnen we het bijvoorbeeld volledig personaliseren door kleuren of elementen aan te passen, of door bijvoorbeeld de naam van uw kind er in te verwerken. Alles is mogelijk. Deze ontwerp service is geheel gratis. Nadat u het Fotobehang Kinderkamer van uw keuze heeft besteld gaat onze ontwerpstudio direct voor u aan de slag. U ontvangt een voorbeeld van het door u gewenste fotobehang. Is dat akkoord en bent u tevreden over het ontwerp? Dan pas zullen wij het produceren.

Kinderkamer fotobehang - eenvoudig aan te brengen

Wij leveren absolute topkwaliteit fotobehang door gebruik te maken van uitsluitend de beste behang materialen. Ons fotobehang bestaat uit 220 grams vliesbehang dat zeer eenvoudig en snel aan te brengen is. Nadat u uw muur heeft ingesmeerd met kant-en-klare behanglijm voor vliesbehang kunt u gaan behangen. Dat doet u door het behang eenvoudig stotend tegen elkaar aan te plakken. Behangen is geen straf meer maar kinderspel met behangpanelen met een royale grootte (maximaal 130cm breed). Wilt u ook uw kind verwennen met ons prachtige Fotobehang Kinderkamer? U zult er zeker geen spijt van krijgen!

100% veilig fotobehang voor uw kinderkamer

Ons fotobehang wordt gedrukt op 100% PVC-vrij vliesbehang. Bovendien wordt het fotobehang gedrukt met milieuvriendelijke watergedragen latex inkten. Deze latex inkten zijn op waterbasis en vermijden hierdoor schadelijke dampen en milieuonvriendelijke concentraties in de lucht. Latex-inkten zorgen voor geurloze en veilige afdrukken die kunnen worden gebruikt in ruimten zoals medische ruimten, scholen en ook uw kinderkamer.

Bestel nu snel uw eigen Fotobehang Kinderkamer, gedrukt op een hoge kwaliteit vliesbehang.

 

Klantbeoordeling