Op maat gemaakte deurstickers en deurfolie

Bij UniekeStickers.nl maken wij deurstickers echt uniek! Naast dat wij deurstickers kunnen personaliseren met een eigen naam of lettertype ontwerpen en  produceren wij ook XXL deurstickers waarmee de gehele deur wordt voorzien van een prachtig design of foto. Met de meegeleverde handleiding en het gratis montagerakeltje is het aanbrengen van een deursticker echt een fluitje van een cent!

Soorten deurstickers

Onze deurstickers kunnen worden geleverd in diverse soorten uitvoeringen. Zo kunnen wij uw fotokeuze of design afdrukken als duurzame permanente deursticker welke gegarandeerd jarenlang blijft zitten. Wilt u de deursticker liever na een paar jaar weer eenvoudig en zonder gedoe verwijderen, zoals bijvoorbeeld bij een kinderkamer, dan kunt u kiezen voor de removable deursticker. Deze stickerfolie kan later in één keer zonder lijmresten weer van de deur verwijdert worden.

Deurstickers op maat gemaakt

Na het drukken worden onze deurstickers voorzien van een extra beschermlaag voor een lange levensduur. Zo kan er een keus worden gemaakt uit een glanzende of een matte uitvoering.

Klantbeoordeling