Goedkope verfsjablonen op maat kopen of laten maken

Wilt u graag een mooi design, afbeelding en/of quote plaatsen op bijvoorbeeld een stenen of houten ondergrond? Dat is mogelijk! Zelfs als het tekenen u minder goed afgaat. Met behulp van de zelfklevende sjablonen van Unieke Stickers, wordt het mogelijk om een strakke en mooie afbeelding te plaatsen op diverse ondergronden. Denk hierbij aan het plaatsen van een quote op houten plank, die vervolgens geplaatst kan worden bij de voordeur. Zo heeft u een origineel idee welke tevens door uzelf is gemaakt.

Onze sjabloonfolies worden gesneden uit zelfklevende sjabloonfolie, ook wel plaksjablonen genoemd. Hierdoor kunnen de sjablonen eenvoudig geplakt worden op het betreffende object waarna u het kan schilderen, spuiten en/of tamponeren.

Goedkope sjabloonfolies van hoge kwaliteit

Doordat wij de sjablonen slim inkopen en in grote oplagen, kunnen wij deze qua prijs zeer scherp aanbieden. Dit geldt zowel voor de vaste als ontworpen sjablonen. Niet alleen bieden bij goedkope sjablonen aan, ook aan de kwaliteit stelt Unieke Stickers hoge eisen. Zo doen wij uitsluitend inkopen bij gerenommeerde fabrikanten en merken die gebruik maken van duurzame materialen. Dit alles om ervoor te zorgen dat wij sjabloonfolies van hoge kwaliteit kunnen aanbieden.

Soorten verfsjablonen

Unieke Stickers heeft diverse soorten sjabloonfolies in het assortiment. Zo zijn er sjablonen voor vlakke en gladde ondergronden als gelakt hout, spiegels, tegeltjes, glas enzovoorts. Maar ook hebben wij sjabloonfolie voor lastige ondergronden als muren met structuur, stucwerk, ruw hout (steigerhout), beton en bakstenen muren. Ofwel – Unieke Stickers heeft verfsjablonen voor iedere ondergrond, waardoor de gewenste vorm mooi en strak geplaatst kan worden.

Momenteel hebben wij een aantal vaste verfsjablonen in ons assortiment. Dit zijn met name klassieke ontwerpen met afbeeldingen en quotes. Deze zorgen voor een warm en gastvrij gevoel waardoor iedereen zich snel thuis voelt in uw woning.

Zit uw gewenste design er niet tussen? Dan heeft u de mogelijkheid om een eigen ontwerp aan ons door te geven. Wij zorgen dat de gewenste verfsjabloon voor u op maat wordt gemaakt, zonder hiervoor extra te betalen. Ontwerp is bij ons namelijk kosteloos!

Ofwel – geef uw creativiteit de vrije loop en start met het gebruik van verfsjablonen

Klantbeoordeling