Op maat gemaakte verfsjablonen van bloemen

Bent u op zoek naar een sjabloon van een mooi bloem voor op uw muur, meubel of misschien andere ondergrond? UniekeStickers.nl maakt verfsjablonen met bloemen volledig op maat. Met een mooie selectie trendy designs of wellicht een sjabloon va een zelf aangeleverd bestand, wij maken het voor u! Voor nagenoeg iedere ondergrond hebben wij wel een geschikte sjabloonfolie..

Eenvoudig te gebruiken sjablonen zonder bruggetjes

Onze sjablonen zijn zogenaamde plaksjablonen. Dit houd in dat u het sjabloon eenvoudig op de ondergrond kunt vast plakken waarna u deze kunt verven of spuiten. Na het gebruik kunt u het sjabloon niet nog eens gebruiken. Het zijn dus éénmalig te gebruiken sjablonen. Het grote voordeel van dit type sjabloon is dat deze een stuk voordelig is dan de herbruikbare sjablonen, en dat nagenoeg ieder denkbaar design mogelijk is. Zonder bruggetjes of streepjes die wél nodig zijn bij de herbruikbare sjablonen. Het design blijft dus zoals het is. Bovendien is de kans op druipers of doorlopers minimaal daar het sjabloon tijdelijk verkleeft is ip de ondergrond.

Trendy bloem designs als verfsjabloon bestellen

Zoals gezegd maken wij al onze verfsjablonen met bloemen voor u op maat. Bij bepaalde designs zit er wel een minimaal formaat aan, maar geen maximaal. Wij kunnen de sjablonen dus zo groot maken als u dat wilt. Daarnaast hebben wij een ruimte collectie aan sjabloon folie zodat er voor ieder type ondergrond wel een geschikt sjabloon is. Zo kunnen wij verfsjablonen snijden voor ruwe ondergronden zoals baksteen, beton of hout, maar ook voor muren, deuren, meubels, vloeren en vele andere ondergronden hebben wij wel een geschikt sjabloon materiaal.

Heeft u vragen of twijfelt u aan het sjabloon of design, neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Klantbeoordeling