Raamfolie op maat bestellen

Bent u op zoek naar voordelige raamfolie helemaal op maat gemaat? UniekeStickers.nl ontwerpt en produceert raamfolie voordelig en op maat. Daarbij kunt u kiezen of u het design uit de raamfolie wilt laten snijden zoals uw huisnummer, naam of patroon of dat u de folie wilt laten bedrukken met een prachtige foto of tekst. Nagenoeg alles is mogelijk en wordt geheel naar uw wens gemaakt.

  • Gesneden raamfolie

Bij gesneden raamfolie wordt het ontwerp uit de raamfolie gesneden en is dus transparant op uw raam. Bij de gesneden raamfolie designs worden alle witte elementen uit de folie gesneden. Hierdoor ontstaat een rustig en luxe gezandstraald effect op uw raam.

  • Bedrukte raamfolie

Bij bedrukte raamfolie wordt het ontwerp op uw raamfolie gedrukt. Hierdoor is er meer mogelijk zoals designs met veel detail of kleurencombinaties. Uiteraard wordt de raamfolie geheel voor u op maat gemaakt.

  • Raamfolie met foto

Naast gesneden en bedrukte raamfolie designs is het ook mogelijk om schitterende foto's op raamfolie te drukken. Door de melkglas structuur van de raamfolie komen de foto's prachtig tot hun recht. 

Duurzame raamfolie van hoge kwaliteit

Maak uw raam uniek door het toevoegen van raamdecoratie. Denk hierbij aan het op maat maken van raamfolie. Hierbij kunt u denken aan diverse dessings en/of uitsnedes. Glasfolie welke permanent moet blijven zitten, wordt uitgesneden en/of gedrukt op duurzame raamfolie. Deze folie is van de beste kwaliteit en zorgt voor een lange levensduur. Zo wordt de duurzame plakfolie al jarenlang toegepast in de professionele industrie vanwege de hoge kwalitatieve eigenschappen. Om de kwaliteit van raamfolie te waarborgen, werken wij uitsluitend met gerenommeerde merken/foliefabrikanten. Zo hebben wij onder andere het raamfoliemerk Avery in ons assortiment. Al jarenlang wordt Avery toegepast in de professionele markt, vanwege haar duurzaamheid en hoge kwaliteit.

Onze strenge eisen omtrent de kwaliteit van raamfolie is tweeledig. Enerzijds vinden wij sterke folie van belang waardoor u deze eenvoudig kan aanbrengen. Anderzijds zodat u zo lang mogelijk kan genieten van de glasfolie, zonder dat deze los laat en/of scheurt. De folie kan zelfs zonder enige problemen worden verwijderd. De goede kwaliteit zorgt tevens voor een uitstekende reiniging van het raam, waardoor deze jarenlang mooi van kwaliteit blijft!

Unieke Stickers: dé goedkoopste raamfolie producent van Nederland

Onze goedkope raamfolies kopen wij rechtstreeks in bij de fabrikant en de bewerking van folies passen wij zelf toe. Hierdoor kunnen wij de prijzen van de raamfolies laag en scherp houden. Daarnaast betaalt u bij ons alleen voor de plakfolie die u afneemt. Kosten voor productie en ontwerp worden niet aan u doorberekend, deze voeren wij kosteloos uit. Zo betaalt u alleen voor dat wat u afneemt. Door het slim inkopen van glasfolie en het ontwerp gratis aan te bieden, kan Unieke Stickers zich benoemen tot dé goedkoopste raamfolie leverancier van Nederland!

Raamfolie mogelijkheden

Merendeel van onze folies hebben een melkglas effect. Hierdoor wordt inkijk voorkomen en het buitenlicht netjes toegelaten. Wij van Unieke Stickers hebben onder andere in ons assortiment horizontaal raamfolie, raamfolie voor de voordeur en raamfolie voor badkamer en douche. Hierbij kunt u kiezen uit onze vaste designs met mooie afbeeldingen en/of quotes. Zit uw gewenste design of idee er niet tussen? Geen zorgen! Het is tevens mogelijk om een eigen ontwerp aan ons door te geven. Het ontwerp zullen wij dan kosteloos voor u op maat maken!

Ofwel – wilt u graag raamfolie goedkoop op maat kopen of laten maken? Dan bent u bij Unieke Stickers aan het juiste adres!

Klantbeoordeling