Maak van uw eigen ontwerp of bestand een verfsjabloon

Snel en eenvoudig een eigen sjabloon laten maken? Met een grote diversiteit aan sjabloonfolie heeft UniekeStickers voor iedere ondergrond een geschikt sjabloon. Wij maken uw sjabloon snel en op maat van uw eigen tekst, ontwerp of bestand.

Sjabloon voor gladde en vlakke ondergronden

Voordelig op maat gemaakt verfsjabloon voor glade en vlakke ondergronden is ideaal voor glas, ramen, spiegels, autolak en andere glans gelakte ondergronden. Door de subtiele kleefkracht hecht het sjabloon perfect op gladde ondergronden en is het na het sjabloneren weer eenvoudig en zonder lijmresten te verwijderen.

Sjabloon voor standaard gebruik

Sjabloonfolie voor standaard gebruik kan worden toegepast op de meest gangbare ondergonden. U kunt denken aan hout, steen, ijzer, kunststof en glas. Door de flexibele eigenschappen van de folie en de perfecte kleefkracht kan deze sjabloonfolie ook gebruikt worden bij ondergronden met een lichte structuur of vervorming.

Sjabloon voor ruwe en oneffen ondergronden

Dit type sjabloonfolie is voorzien van een extreem sterke tack, oftewel kleefkracht. Hierdoor kleeft het sjabloon perfect op alle moeilijke ondergronden zoals stucwerk, ruw hout zoals steigerhout, bakstenen ondergronden, vloeren en trottoirs.

 

Klantbeoordeling