Vinyl Stickers   bestel direct button

Bent u op zoek naar betaalbare vinyl stickers van hoge kwaliteit?

Vinyl stickers lenen zich uitstekend voor promotiedoeleinden, buitenreclame en andere toepassingen. Stickers zijn er in vele soorten en maten. Afhankelijk van de gebruikstoepassing adviseren wij u de beste oplossing!

contour gesneden stickers

Alleen het beste is goed genoeg!

Vinylstickers van UniekeStickers.nl worden uitsluitend op hoogwaardig polymeer vinyl gedrukt. Daarbij drukken wij de stickers op zeer hoge resolutie met UV bestendige inkten voor een gegarandeerd lange levensduur! Onze vinylstickers zijn krasvast, zon- en waterbestendig en krimpvrij. Waar vindt u dat nog voor deze prijs?

vinylstickers drukken

Vinylstickers in alle vormen en maten

Zoekt u kleine stickers als etiket of promotionele doeleinden, of XL stickers voor reclame of decoratieve toepassing? UniekeStickers maakt alle vormen en maten stickers die u maar wenst.

Zo kunnen wij de vinylstickers ook contoursnijden. Hierbij wordt een gewenste vorm van de sticker na het drukken zeer precies uitgesneden. U kunt zelf bepalen hoe uw sticker eruit zal komen te zien. Geen standaard vierkant of circel, maar in iedere gewenste vorm mogelijk. U kunt dat eenvoudig aangeven door een steunkleur in Adobe Illustrator aan te maken met de naam "contour" en de gewenste vorm deze kleur te geven. Komt u er niet uit neem dan gerust contact met ons op middels ons contactformulier.

Klantbeoordeling