XL deursticker met natuurprint op maat gemaakt

Onze XL deursticker met natuurprint of deurfolie met natuurprint is een speciale zelfklevende folie waarmee u uw deur volledig kunt beplakken. Met deze bijzondere folie met natuurprint voor uw deur creëert u in een handomdraai een totaal andere look-and-feel voor uw interieur. Onze XL deurstickers met natuurlijke print worden gedrukt op zelfklevend vinyl van gerenommeerde merken. Deze natuurstickers voor uw deur zijn zeer eenvoudig en zonder luchtbellen aan te brengen en hebben een duurzame hechting voor jarenlang plezier. Wilt u uw deur ook voorzien van een mooie sticker met een print uit de natuur? Bekijk dan snel de vele mogelijkheden!

Geef uw deur een andere look met deurstickers op maat

Verander de uitstraling van uw deur in een handomdraai met onze op maat gemaakte deurstickers met natuurprint. Onze deurfolies met een foto uit de natuur worden voor u op maat geproduceerd. U kunt daarbij kiezen uit één van de vele hoge kwaliteit foto’s uit ons assortiment óf u laat een deursticker produceren van uw eigen foto of ontwerp uit de natuur. Zo bepaalt u helemaal zelf hoe uw deur en dus uw interieur er uit komt te zien. Levert u zelf een foto aan uit de natuur voor een deursticker op maat? In dat geval zullen wij voorafgaand aan de productie altijd uw bestanden technisch controleren. Zo kunnen wij zien of deze voldoen aan onze kwaliteitseisen en komt u later niet voor verrassingen te staan.

Verschillende soorten deurfolie met natuurprint

Voor iedere toepassing hebben wij een geschikte deurfolie met natuurprint. Onze standaard deurfolie met een foto uit de natuur is van een hoge kwaliteit vinyl en heeft een duurzame hechting. Daarmee kunt u uw deur voor jaren voorzien van een mooie natuurlijke opdruk. Zoekt u een deursticker met natuurfoto voor tijdelijk gebruik? Kies dan voor onze unieke removable folie. Deze speciale deurfolie is voorzien van een niet-permanente kleeflaag. Hij heeft een perfecte hechting op gladde en vlakke deuren en kan eenvoudig weer zonder lijmresten van de deur verwijderd worden. U kunt bij beide soorten folie kiezen voor een glanzende of een matte beschermlaag waarmee uw deursticker met natuurprint nog eens extra goed beschermd is tegen vocht, vuil en verkleuring!

Klantbeoordeling