Bestel hier uw Raamfolie voor badkamer en douchescherm

Uw douchewand of badkamerraam eenvoudig voorzien van duurzame raamfolie? UniekeStickers produceert hoge kwaliteit raamfolie geschikt voor vochtige ruimten. Onze raamfolie kan worden gesneden of bedrukt met ieder wensbaar patroon of kleur.

Decoratieve glasfolie voor uw douche

Geef uw douchecabine meer privacy met onze decoratiefolie. Doordat de zelfklevende folie melkachtig van kleur is en mat van structuur laat deze uitstekend licht door, maar is deze niet transparant. De folie is in iedere kleur te bedrukken en kan zelf voorzien worden van een fotoprint. Naast dat de douchedeur folie bedrukt kan worden is het ook mogelijk ieder denkbaar patroon, logo of tekst uit de folie te snijden. De mogelijkheden van onze badkamerfolie zijn hiermee grenzeloos.

Badkamerfolie in 3 eenvoudige stappen bestellen

  1. Vul de gewenste afmetingen in en plaats uw bestelling.
  2. Na uw betaling start UniekeStickers direct met het produceren van uw raamfolie. Wijkt het ontwerp af van het voorbeeld op onze website dan sturen wij u vooraf eerst een voorbeeld.
  3. Na de productie zal uw op maat gemaakte raamfolie binnen 5 werkdagen worden toegezonden.

Badkamerfolie van UniekeStickers is compleet, eenvoudig en veilig. Onze raamfolie producten worden compleet geleverd met handleiding en gratis montage rakel. De zelfklevende folie is eenvoudig en zonder luchtbellen met wat water en zeep op uw raam aan te brengen.

Raamfolie liever laten monteren

Hoewel onze raamfolies eenvoudig zelf te monteren zijn kunt u er ook voor kiezen de montage door ons te laten verzorgen. Wij monteren uw raamfolie snel, goedkoop en vakkundig bij u thuis of op locatie. Hiervoor kiest u de optie montageservice tijdens het bestellen van uw product. U ontvangt dan van ons geheel vrijblijvend de optionele montagekosten per email, waarna u met ons een montagedatum kunt afstemmen. Heeft u vragen over onze raamfolie of montageservice? Wij vernemen het graag van u!

 

Klantbeoordeling