Tuindoeken en tuinposters voordelig op maat gemaakt  bestel direct button

Een poster voor buiten is de laatste tuintrend in Nederland! Heeft u een schutting, hek of muur die wel wat opgevrolijkt kan worden? Bestel dan nu uw meest bijzondere foto op een tuindoek of kies voor een unieke foto uit onze galerij.

Tuindoek op maat

Tuindoeken met foto

Onze tuindoeken worden volledig op maat gemaakt. U kunt dus zelf bepalen hoe groot u uw tuindoek wilt hebben. Naast onze trendy designs is het ook mogelijk uw eigen foto op tuindoek af te laten drukken. Wilt u liever iets speciaals, of afgestemd op uw interieur? Laat u dan verassen door de creatieve ontwerpen van onze ontwerpstudio.

 tuindoek op maat gemaakt

Hoge kwaliteit voor een zeer lange levensduur en kleurechtheid

Onze tuindoeken worden uitsluitend op zeer hoge kwaleit bisonyldoek gedrukt met UV bestendige inkten. Door gebruik te maken van de modernste druktechnieken kunnen wij de tuindoeken op fotografisch hoge kwaliteit afdrukken. Kort samengevat betekend dat:

  • 100% watervast en afwasbaar
  • UV bestendig voor jarenlange kleurechtheid
  • Volledig op maat gemaakt, zoals U dat wilt
  • Gedrukt op duurzaam bisonyl van 510grams dik
  • Hippe trendy designs of uw eigen foto / idee

Luxe hardhouten ophangsysteem of kunststof ringen

De tuindoeken worden standaard afgewerkt met transparante kunststof ringen. Daarnaast is het mogelijk de doeken te voorzien van een extra luxe uitstraling door de doeken uit te voeren met een hardhouten ophangsysteem in plaats van de standaard ringen.

Tuindoeken ogen

tuindoek luxe detail

 

Wilt u direct een tuindoek bestellen? Klik dan hier om direct uw tuindoek te bestellen in onze webshop, of voor meer informatie over onze tuindoeken op maat vult u eenvoudig onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Klantbeoordeling