Voordelig professionele stickers op maat kopen of laten maken

Iets wat in oneindig veel varianten te vinden is, is de sticker. Zo is deze beschikbaar in het groot, klein, glimmend, mat en diverse kleuren. Hierdoor is de sticker enorm breed inzetbaar en mogelijk voor diverse doeleinden. Zo kunnen ze zakelijk ingezet worden ter promotie van het bedrijf maar ook als muursticker voor thuis in de woning. Unieke Stickers biedt tal van mogelijkheden voor zowel zakelijk als privé waardoor wij altijd sticker(s) in ons assortiment hebben, waarnaar u op zoek bent!

Goedkope en kwalitatieve stickers bestellen

Naast ons brede assortiment in stickers, vinden wij het tevens belangrijk om u te voorzien van de beste kwaliteit en scherpste prijs. Door samen te werken met erkende stickerleveranciers en hierin kieskeurig te zijn, bevatten onze stickers goede en stevige materialen. Zo zijn er UV- en waterbestendige stickers speciaal voor buiten. Bij dit soort stickers ontstaat geen vervaging, wordt goede hechting gebruikt en is een lange levensduur gewaarborgd.

Door de nauwe en lange samenwerkingen met onze leveranciers, is het voor Unieke Stickers mogelijk lage prijzen te bieden. Daarnaast kopen wij altijd groot in waardoor een reductieprijs wordt toegepast en dat is een enorm voordeel voor u als afnemer.

Soorten stickers

Zoals eerder benoemd is de keuze reuze. Zo zijn er vele decoratieve stickers maar ook stickers voor informatief gebruik. Tegenwoordig is het met name erg populair om muurstickers te gebruiken in de woning. Hierbij kunt u denken aan mooie tekststickers voor in de slaapkamer of deurstickers voor op de toilet-, bad- of woonkamerdeur. Onze muurstickers zijn voorzien van een extra sterke lijmlaag waardoor deze goed op iedere muur blijft kleven. Zelfs buiten! Ook hebben ze een matte beschermlaag waardoor scheuren worden voorkomen en het pleziergenot wordt verlengd. Dit geldt eveneens voor de deurstickers. Als laatst mag de klikosticker niet ontbreken! Pimp uw kliko met één van onze klikostickers en val op in de straat. Zo krijgt de saaie groene bak toch wat meer uitstraling. Wilt u liever van uw eigen bestand of ontwerp stickers bestellen? Wij printen en snijden uw sticker op ieder gewenst formaat, vorm en aantal! 

Van alle stickers hebben wij een vast aantal die u direct online kunt bestellen. Staat uw idee of ontwerp niet in ons stickeroverzicht? Dan is het mogelijk om uw eigen muursticker, tekststicker, deursticker of klikosticker helemaal op maat maken. Stuur ons de gewenste foto of afbeelding en wij printen en snijden het zoals u graag wilt!

Klantbeoordeling