XL deurstickers en deurfolie op maat gemaakt

Maak van je deur een echt kunstwerk met onze XL deurstickers. Eenvoudig aan te brengen en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo hebben wij XL deurstickers met een permanente verkleving voor een duurzaam resultaat, of juist met een speciale removable kleeflaag voor een eenvoudige verwijdering zonder lijmresten of gedoe. Ideaal voor bijvoorbeeld de kinderkamer!

Wat is een XL deursticker of deurfolie?

XL deurstickers zijn zelfklevende vinylstickers die op de afmetingen van je deur gemaakt worden. De folie wordt bedrukt met de afbeelding van jouw keuze met UV bestendige inkten op zeer hoge resolutie. Nadat de folies gedrukt zijn worden ze ook nog eens voorzien van een extra beschermlaag. Daarbij kun je kiezen uit een glanzende of matte variant. Door de speciale folie is de deursticker eenvoudig met een beetje water en zeep zonder luchtbellen op de deur aan te brengen. Nadat de folie is aangebracht en het vocht is verdampt kun je genieten van een prachtig op maat gemaakt kunstwerk op je deur! 

XL deurstickers voordelig en snel bestellen

Naast een grote collectie aan XL deurstickers en deurfolies is het ook mogelijk een zoekopdracht in onze interne beeldbank te plaatsen. Daarbij kun je zoeken uit meer dan 250 miljoen afbeeldingen van zeer hoge resolutie! Wil je liever je eigen design of foto als deursticker bestellen? Dat kan ook. Neem gerust voor vragen of opmerkingen contact met ons op.