XL Deurstickers en deurfolie op maat gemaakt

Met onze XL Deurstickers of deurfolie maakt u van uw deur direct een echt kunstwerk. Vindt u uw huidige deuren saai en wilt u graag iets anders in huis? Wilt u de inrichting van uw woning houden zoals die is maar zoekt u toch naar een bijzonder accent? Met de XL deurstickers uit ons assortiment tovert u uw deuren direct om tot een uniek element in huis. Deze bijzondere XL deurstickers zijn natuurlijk ook geweldig als u een specifieke ruimte in u woning een bijzondere entree wilt geven. Een bijzondere houten keukendeur bijvoorbeeld, een vrolijke toiletdeur, een stoere deur voor de kinderkamer of een romantische deur in uw slaapkamer. Onze XL deurstickers zijn permanent te bevestigen, maar u kunt ook kiezen voor een deursticker die u na een tijd weer eenvoudig kunt verwijderen.

Wat is een XL deursticker of deurfolie?

XL deurstickers zijn zelfklevende vinyl stickers die exact op maat van uw deur worden gemaakt. De deurfolie wordt bedrukt met de afbeelding van uw keuze. Elke afdruk heeft een zeer hoge resolutie, daardoor is iedere deurfoto haarscherp en levensecht. Wij gebruiken bij het drukken een UV-bestendige inkt, waardoor de deursticker ook als hij langdurig in de zon staat, niet zal verkleuren. Na bedrukking wordt de folie ook nog eens voorzien van een extra beschermlaag, die zowel in matte als glanzende variant verkrijgbaar is. De deurfolie kunt u eenvoudig zonder luchtbellen met een beetje water en zeep aanbrengen op uw deur. Nadat de folie is aangebracht en het vocht is verdampt kunt u genieten van een prachtig op maat gemaakt kunstwerk op uw deur!

Ons grote assortiment XL deurstickers

Wilt u graag één of meerdere deuren in uw woning voorzien van een bijzondere deursticker? Bekijk dan de leuke mogelijkheden in de varianten deuren, natuur, stad en structuur. Zit daar ondanks ons grote assortiment niet direct bij wat u zoekt en bent u wel geïnspireerd geraakt? Naast onze grote collectie aan XL deurstickers en deurfolies op onze website is het ook mogelijk een zoekopdracht te plaatsen in onze interne beeldbank. Daarbij kunt u kiezen uit meer dan 250 miljoen afbeeldingen van een zeer hoge resolutie. Ook is het mogelijk een eigen design of foto in te sturen om te laten bedrukken als deursticker. Wilt u daarover meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Snel en eenvoudig uw deursticker of deurfolie bestellen

Wilt u ook graag een deursticker bestellen, voer dan bij de door u gekozen deursticker de maten van uw deur in. Geef daarnaast tevens door of u een deursticker wilt voor een permanent resultaat of liever een verwijderbare versie. Ook willen wij graag weten of u een glanzende versie of een matte variant wilt ontvangen. Daarna kunt u uw deursticker bestellen. Heeft u een vraag over een deursticker uit onze collectie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag en geven iedereen een advies op maat.

Klantbeoordeling